Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Snodig tilstand

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Snodig tilstand

des 30 2017 - 15:57
Befinner meg i en litt merkelig tilstand. For å si det mildt. Mentalt føler jeg meg ganske stabil, og ikke minst sikker og trygg på at jeg er realistisk. Ikke overraskende har det jo blitt endel utfordringer opp mot jul og nyttår. (Jeg er avhengig av seksjonering. Et år om gangen virker smart.) Men alt i alt så syns jeg at jeg har kommet så langt det siste året.
Det er bare det at fysikken min tydeligvis ikke er enig. Går konstant og sitrer som en høyspent fjær. Merkelige utbrudd, spesielt gråt, som ikke korelaterer til hva jeg faktisk føler.
Det jeg prøver å beskrive er vel en seperason av fysikk og psyke. Som om jeg deler kroppen med noen :-/
Akkurat nå finner jeg det vel mest fasinerende og underholdende, men merker jo at jeg har en gryende uro for at det er et varsel.
Avatar

Re: Snodig tilstand

des 30 2017 - 19:40
"Merkelige utbrudd, spesielt gråt, som ikke korelaterer til hva jeg faktisk føler."
Dette er høyst sannsynlig forårsaket av en "fortrengt"/ubevisst oppfatning du har. Slik at det egentlig korrelerer med hva du føler - men du er ikke nok i kontakt med hva du egentlig føler (de ubevisste følelsene dine). Dermed oppleves det som at "det ikke korrelerer med hva du faktisk føler", slik du sier, selv om det i virkeligheten egentlig korrelerer med hva du føler (de ubevisste følelsene dine).
Til forsiden