Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Smertene gjør at jeg ikke vil leve mer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Smertene gjør at jeg ikke vil leve mer

aug 20 2018 - 02:21
Jeg sliter veldig mye med smerter i kroppen, i tillegg til panikkangst, generalisert angst og deperesjon. Spesielt svimmelhet, hodesmerter, magesmerter, muskel- og leddsmerter, kvalme og slikt. Nå har jeg også gått over et halvt år med voldsomme smerter i rygg og hofter, som nå er så vondt at jeg ikke får sove. Smertestillende hjelper ikke. Jeg går til fysioterapaut og psykolog, men har bare blitt verre. NAV sier jeg ikke er kanditat til uføretrygd, og AAP går ut neste måned. Jeg føler jeg snart ikke klarer å leve mer med disse smertene. Tenker mye på å ta mitt eget liv, og jeg synes det er grusomt.

Mvh.
Jente, 29.
Avatar

Venner

aug 20 2018 - 11:41
Er dette rette siden for å treffe nye venner
Avatar

Re: Smertene gjør at jeg ikke vil leve mer

okt 8 2018 - 05:36
Hei. Jeg håper du har fått mye bedre hjelp siden sist. Det der med Nav høres jo helt merkelig ut. Er du fortsatt i arbeid? Jeg mener, kravet for ufør er jo egentlig det samme som Aap. Og jeg veit man kan søke om forlengelse av Aap på spesielle grunnlag.
Til forsiden