Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Slutte med Venlafaxin og Remeron.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Slutte med Venlafaxin og Remeron.

april 16 2014 - 01:05
Hei. Grunnen til at jeg legger ut dette er fordi jeg nå endelig har avsluttet medisinering,etter ca seks mnd på Venlafaxin 75mg x4 og Remeron 30mg x 1. Når jeg skulle trappe ned/avslutte så fikk jeg store abstinens symptomer og øke til normaldose tre ganger før jeg klarte å avslutte...uten nemneverdige problemer. Jeg prøvde å følge legens råd,uten hell. Og jeg søkte internet for råd og tips. Ikke lett å finne noe der heller....så nå vil jeg dele min erfaring,i håp om å hjelpe noen i samme situasjon.

Jeg startet nedtrapping med en piller i uka av Venlafaxin. Remeron gikk jeg fra en til en halv i løpet av en uke. Når jeg var nede på en Venlafaxin og en halv Remeron startet jeg å åpne Venlafaxin kapslene,og fjernet ett korn i uka. Der var seks korn i hver kapslene. Når jeg var nede på 4 korn i kapselen,gikk jeg over til å dele Remeronen i fire. 1/4 pr dag. Jeg fjernet ett korn fra Venlafaxin annenhver uke. Når jeg fjernet siste kornet i Venlafaxin kapselen,så fjernet jeg også siste rest av Remeronen.

Etter denne ekstremt langsomme nedtrappingen,så hadde jeg ingen bivirkninger. Spør meg gjerne om det er noe du lurer på!

Masse masse lykke til!!!
Til forsiden