Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Slutte Helt Å Være Tabubelagt

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Slutte Helt Å Være Tabubelagt

juli 30 2018 - 16:27
Må blive helt slutt å være tabu å snakke helt dypt om sex og ensomhet med fremmede også kjente så lenge personen er 16 år og over 16 år.

Sex og ensomhet skal ikke være tabubelagt å snakke om å vise dersom folk vil.

Frivillighet selvfølgelig alltid.

Skal aldri noensinne under noen omstendigheter uansett hva kunne være Flaut, Ekkelt, Upassende, Skremmende, Sårende, Kleint osv å snakke om sex og ensomhet med fremmede også kjente så lenge personen er 16 år og over 16 år.

Snakk aldri om sex og vis aldri sexuelle ting med Mor, Far, Brødre, Søstre og Søskenebarn nei, absolutt aldri noensinne under noen omstendigheter nei.

Avatar

Re: Slutte Helt Å Være Tabubelagt

sep 5 2018 - 22:10
"Må blive helt slutt å være tabu å snakke helt dypt om sex og ensomhet med fremmede også kjente"

Agree! Realitetene i livet (som f.eks. sex og ensomhet) må kunne snakkes om - ikke feies under teppet.
Avatar

Re: Slutte Helt Å Være Tabubelagt

sep 7 2018 - 21:53
Hva mener dere? Oppheve intimitetssoner med fremmede, er det ikke en god grunn dypt i menneskesinnet for at vi bruker tid og blir kjent først?
Avatar

Re: Slutte Helt Å Være Tabubelagt

sep 7 2018 - 23:11
"er det ikke en god grunn dypt i menneskesinnet for at vi bruker tid og blir kjent først?"

Jo, det er det - men det er ikke årsaken til tabuer. Vi mennesker trenger riktig nok noe tid med hverandre for å bli ordentlig trygge på hverandre - men tabuer er forårsaket av noe helt annet: nemlig av fordømmelse/skam (og av ignoranse - som fører til fordømmelse/skam).

Hvis folk ikke var ignorante om ting (som vi alle er om forskjellige temaer), samt ikke hadde så sterkt behov for å fordømme folk og trykke folk ned i det sosiale hierarkiet; så hadde ikke tabuer eksistert. Da hadde det vært akseptabelt og prate om hva som helst med hvem som helst, og verden hadde vært et mye vennligere og friere sted som et resultat av det.

Dette scenariet er så klart en rein utopi - men det er allikevel viktig å kjempe for en forbedring av verdenen i denne retningen, slik Ikketabu1987 forsøkte å gjøre med innlegget sitt. Litt forbedring er bedre enn ingen forbedring.
Til forsiden