Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliter med sinne

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliter med sinne

aug 13 2014 - 02:30
Hei.
Dette er kanskje et veldig teit spørsmål, men jeg har så mye sinne inni meg. Jeg har lenge klart å holde styr på sinne. Sett bort ifra fire ganger på glattcelle og en gang i fengsel, så var ikke dette på bakgrunn av vold eller noe, men tror det stammer fra sinnet mitt. Det er akkurat som at jeg har "ticks" i armene mine, og har veldig lyst til å slå eller ødelegge noe. Jeg har ikke lyst til å å skade noen eller havne i mer trøbbel. I skrivende stund sitter jeg og biter tennene hardt sammen, og "maserer" knoklene mine for ikke å finne på noe tull. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg er sånn. Jeg er egentlig ikke en voldlig person.
For tre uker siden ca klikket det for meg, og jeg slo og kneet til en som provoserte meg. Skammer meg over det, og ønsker ikke at det skal skje igjen. Utenom sistnevnte situasjon, så har jeg aldri skadet- eller gått i angrep på noen, men jeg er redd for hva jeg kan finne på. Jeg har ikke råd til psykologhjelp. Hva kan jeg gjøre, eller hvor kan jeg finne hjelp? Jeg vil ikke være en slem person!

Hilsen fortvilet jente
Avatar

Re: Sliter med sinne

aug 13 2014 - 02:54
Jeg vil forresten ikke snakke med fastlegen min heller,
Alt han kan gjøre er jo å gi meg en henvisning til ditten eller datten. Har fremdeles ikke råd..
Avatar

Re: Sliter med sinne

aug 13 2014 - 12:52
Har hatt perioder med sinnet mitt jeg også, små blackouts osv.

Men finnes gratis tilbud i kommuner som f.eks samtaletjenesten som kan gi deg rådgivning og høre på alt du har på hjertet, kanskje det kan være noe?
Avatar

Re: Sliter med sinne

aug 13 2014 - 14:10
Sjekk ut med kommunen, der skal det være psykisk helsetjenester osv du kan prate med gratis. Håper du finner en løsning. Lykke til!
Avatar

Re: Sliter med sinne

aug 14 2014 - 00:49
Men, så er det dette om å be om hjelp da.. Uff, nå er jeg vanskelig......
Avatar

Re: Sliter med sinne

aug 14 2014 - 07:31
Det er vanskelig å be om hjelp, men veldig viktig for å komme seg videre.
Første gangen jeg dro til legen fikk jeg ett klapp på skuldra og "du er bare sliten for du har vært igjennom så mye" og ble sendt til samtaletjenesten. Nå nesten to år etter er jeg midt i utredning og har hittil funnet ut at jeg har panikkangst og preg av borderline og unnvikende personlighetsforstyrrelse.
Jeg jobba meg nebb og klør for å komme meg på dps og det er verdt å kjempe for :)
Avatar

Alternativ til Vold

jan 2 2015 - 14:11
Ett sted som etter sigende skal være veldig bra er Alternativ Til Vold(ATV)
http://atv-stiftelsen.no/
Avatar

Re: Sliter med sinne

jan 2 2015 - 18:00
Hei vettu hva. Du burde prøve ntn taekwon-do eller itf taekwon-do det ville hjulpet deg masse er kjempe billig.å du får ut frustrasjon på en konstruktiv måte. Å det er kjempe bra miljø
Til forsiden