Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliter ekstremt med rødming..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliter ekstremt med rødming..

mai 20 2019 - 19:25
Jeg sliter ekstremt med rødming. Jeg kan rødme for ingenting. Bare noen snakker til meg eller ser på meg blir jeg helt rød som en tomat. Også når jeg er alene. Dette fører til at jeg holder meg unna sosiale ting. Føler det er ingen som kan relatere heller....
Avatar

Vi kan snakke på snap

mai 22 2019 - 12:47
Hei!
Så fint at du er så åpen om ting. Andre kan oppleve det samme som deg, så ikke mist håpet om at du klarer å stå opp for deg selv. Et råd jeg kan gi til deg er å lære deg å snakke med en i familien eller venner, og få hjelp av noen til å snakke i et tomt rom uten masse folk. På den måten klarer du å snakke uten å rødme i sosiale settinger.
Du kan snakke med psykolog eller helsesykepleier på skolen, eller sosiallærer, så kan de hjelpe deg med dette.
Håper dette var til hjelp og lykke til videre! Husk: Ikke gi opp for fort!
Avatar

Hei

mai 26 2019 - 12:09
Har lest på Internett at med laser fjerner en enkelt og greit sprengte blodkar og rødhet i ansiktet. Vet ikke om din rødhet kan behandles på denne måten, men det er lurt å undersøke om det går.Samtidig er det lurt å sjekke eventuelle bivirkninger .Hva mener du om mitt innlegg ?
Til forsiden