Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliten

nov 4 2019 - 18:08
Jeg er så sliten.
Avatar

Re: Sliten

nov 4 2019 - 19:25
Hei,

Hvis du er sliten på grunn av mørkere tider, så anbefaler jeg deg å ta vitaminer. Hvis du har lite vitamintilførsel i kroppen din kan det være en grunn til at du er sliten. Vitaminer kan hjelpe deg mye og holde deg våken i mørket. Oppsøk lege og ta en blodprøve, test deg om du har nok vitamintilførsel i kroppen din.

Hvis du er sliten mentalt, og at du har mye å gjøre for tiden, kan det hjelpe å redusere nervene med litt meditasjon eller sitte med en god bok,eller gjøre en hobby eller interesser som du er glad i å gjøre.

En klok person har lært meg at å være sliten kan bety mange ting. Hva er det som ligger bak at du er sliten? Har du sovet for lite? Demotivert? Stressende hverdag? Eller rett og slett bare utmattet og lei? Eller på grunn av at det er mandag idag? Mandager er som oftest tunge, har jeg erfart.
Er du deprimert eller utbrent, trenger du nok hjelp. Ha det i tankene når du er sliten, for det kan hende at du egentlig ikke er sliten i det hele tatt, at det bare er noe annet.

Den kloke personen sa en gang til meg: 'Men hvis man er «sliten» fordi man har stått opp om morgenen, er det noe annet på ferde. Man sover for lite, man mistrives på jobb, fysisk utmattet, syk, demotivert, trøtt, lei, eller hundre andre ting.' Så da er det viktig at du oppsøker hjelp hvis du opplever dette.

Dessverre kan det være sånn at når man sier for ofte at man er sliten, kan man bare bli enda mer sliten, helt til man ikke orker mer. Og det har jeg opplevd, det er virkelig traumatisk og håper du ikke gjør det samme som jeg gjorde.

Det er bare å prøve seg frem for å være sliten kan bety hundre ting.
Håper du greier deg! God bedring! Ønsker deg en super uke:)
Avatar

Re: Sliten

nov 5 2019 - 16:19
Takk for svaret!
Til forsiden