Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sliten

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sliten

okt 7 2014 - 03:59
Hei.
Jeg vet ikke helt hvorfor jeg opprettet en bruker her og sitter og skriver et innlegg nå klokken 03:54 men sånn ble det nå da. Jeg er så utrolig sliten, jeg orker ikke tanken på å måtte dra meg gjennom én eneste dag til, jeg har fått nok; men alikevel så tørr jeg ikke avslutte ting. Jeg er sliten men greier ikke ta det siste steget som trengs for å få fred. Jeg kuttet meg selv igjen i natt og føler meg som den største dritten noen sinne. Jeg vil dø men jeg vil også ha hjelp, men hjelp har ikke funket til nå. Familievernkontor, BUPA, endring av timeplaner osv osv osv. Ingenting funker og jeg er så lei av å være til bry og å være sliten. Jeg vil ha hjelp nå med en gang, profesjonell hjelp til å bli et fungerende menneske som ikke tenker på å avslutte livet mitt hvert sekund av hver time av hver dag. Men jeg er redd for at jeg ikke er syk nok til det og at jeg bare blir avvist. Jeg har det så utrolig vondt og jeg vet ikke hva jeg skal gjøre med det.
Avatar

Hei.

okt 7 2014 - 05:06
Jeg hører deg og ser deg......du kan ikke være saa gammel saa det er haap for deg.Jeg mener det er haap for alle, men for deg er det ogsaa haap for og du er sliten det er greit det.Du maa kjempe paa og finne en liten gnist inni i deg som kan dra deg videre.For som du skriver eller som jeg leser mellom linjene saa vil du leve og det er det beste utgangspunkt en kan ha naar en er fortvilet og deprimert saann som du er.
Til forsiden