Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Slike folk kan æ ikke ha i livet mitt i det heletatt nei

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Slike folk kan æ ikke ha i livet mitt i det heletatt nei

jan 31 2022 - 10:16
Æ kan ikke ha folk i livet mitt i det heletatt nei som e ustabil, utilregnelig, farlig for seg selv å andre og Sucidal. Slike folk kan æ dessverre ikke ha i livet mitt i det heletatt nei.

Absolutt ingenting imot sånne folk. Slike folk er altfor syk til å kunne håndtere og være venner med osv osv. Slike folk må og skal få kun hjelp og støtte. Håper dokker ikke misforstår meg nå, mener absolutt kun godt og bare bare godt. Mener absolutt ingenting ille, absolutt ingenting vondt og absolutt ingenting negativt med det her nei!
Avatar

Re: Slike folk kan æ ikke ha i livet mitt i det heletatt nei

feb 6 2022 - 15:14
Helt enig med deg. Slike folk er slitsomme - du vet aldri hva som skjer rundt neste sving. Har kjent et par av de opp igjennom. Ikke alle som er slik innser det selv, eller de innser det men ønsker ikke å gjøre noe med det. Slike bør søke profesjonell hjelp. Men siden behandling er frivillig, og de ikke vil, så får de jo bare gå rundt og tro at de har rett og det er alle andre det er noe feil med.

Men det finnes unntak. Jeg avverget et selvmord en gang. Personen tok kontakt med meg 20 år senere, og takket meg. Sa at jeg var det eneste mennesket som var til å stole på i den vanskelige tiden. Det blir for sterk kost i dette forumet å referere hva denne personen fortalte om sine opplevelser innenfor det offentlige hjelpeapparatet. Personen slet mentalt fortsatt, er uføretrygdet, men har vært heldig og fått seg en snill og tålmodig ektefelle og de har fått flotte barn. Føler at jeg har litt "skyld" i at de barne kom til verden(!). Uten min innsats den gangen hadde de ikke vært her. Det varmer.
Avatar

Bestefar

feb 6 2022 - 15:34
Hvorfor ikke fortelle? Folk bør jo få vite hva som foregikk i det offentlige hjelpeapparatet for 20 år siden, ellers blir det aldri tatt noe oppgjør med praksisen.
Avatar

Hei

feb 6 2022 - 16:44
Jeg er enig med deg i at "energivampyrer" bør man unngå så lang man kan.
Avatar

Re: Slike folk kan æ ikke ha i livet mitt i det heletatt nei

feb 6 2022 - 17:32
Jeg forstår ikke helt... Vi er på et fora for depresjon og psykiske lidelser og så er mange hjertens enige i å holde seg vekk fra suicidale? Er det ikke mer snakk om hvordan den suicidale oppfører seg? Det er de som har tatt livet sitt nesten ut av det blå i forhold til omgivelsene. De har lidd innvendig og ikke brydd andre med det. Når det er andre som ikke greier det så er det enten a: fordi de har det for vanskelig til å holde inne eller b; de bruker det enten for å se om det er hjelp å finne eller for å få sympati/vilja si.

Uansett er jeg enig i at en skal holde seg unna "energivampyrer" for sin egen egoistiske del. Alle fortjener å ta hensyn til sin egen velvære
Til forsiden