Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skuffelse!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skuffelse!

jan 15 2022 - 11:28
Er det noen flere som blir litt handlingslammet når noe ikke blir som du tenkte! Jeg synes det er vanskelig å snu dette og se muligheter!
Dette skal jeg fundere litt på idag, om dere kommer på noe så bare skriv her !
Avatar

Hei

jan 15 2022 - 12:27
Innlegget er ulest.
Da har du i alle fall forsøkt, kanskje du kan lære noe av det? Kan du gjøre noen endringer, kan du akseptere situasjonen eller kanskje bør du forlate situasjonen(som Tolle anbefaler). Ta et lite steg om gangen og se hvor det fører deg.
Avatar

Hva man kan kontrollere vs hva man ikke kan kontrollere

jan 15 2022 - 16:56
Dette kan jeg ikke gjøre noe med:

1. Fortiden
2. Forutse uforutsette ting i fremtiden.
3.Hva andre syns om meg.

Dette kan jeg gjøre noe med:
1. Hvordan jeg takler livet
2. Hva jeg gjør med kroppen min.
3. Hvordan jeg møter folk rundt meg.

Er skikkelig kontrollfrik sjøl , så vet godt hvordan det føles.
:)
Avatar

Re: Skuffelse!

jan 15 2022 - 21:39
Jeg har ei datter som har blitt mobba på barneskola siden første året. Ikke direkte. Hun ble ekskludert og baksnakka. Hun ble ikke invitert på bursdager lenger på slutten av barneskola. Enormt vondt. Prøvde å få skola til å ta tak i det i mange år. Ble et lett offer på vgs og utestengt igjen. Har ei anna datter på 24 år. Vondt å se hvor mye unge jenter strever med å passe inn i dag. Er ikke så mye bedre for hun på universitet. For mye fokus på fest og hva man oppnår. Har prøvd å støtta dem. Klarer ikke å strekke til som mor alltid.
Avatar

Re: Skuffelse!

jan 15 2022 - 22:14
Jeg blir handlingslammet når ikke noe blir som jeg tenkte. Det vil si jeg pleide å bli det. Eller fordi det alltid ble som jeg tenkte i negativ forstand.

Tenk at en skal bli enten mobbet eller presset inn i livet. Ikke rart det er vanskelig å strekke til som mor når du må overvinne verden for døtrene.

Jeg må tenke på det med muligheter. Mulighetene må være relevante hvis de i det hele tatt skal være motiverende, er min første tanke. Hvis du har mulighet til noe som er i retning av det hjertet ditt vil selv om det ikke var det du tenkte, så er det ingen grunn til å stå stille. Det egentlige målet til alle er å være i indre harmoni
Avatar

Re: Skuffelse!

jan 15 2022 - 22:36
Har alltid satt døtrene mine først og gitt dem en trygg havn! I Norge har vi alle muligheter. Unge sliter med enormt press. Ønsker at yngste dattera finner sin plass etter vgs.
Avatar

Janehau.e

jan 16 2022 - 12:52
Anbefaler å lese "Propaganda" av Edward Bernays, så blir du bedre i stand til å lære din datter å motstå press.
Avatar

Tusen takk!

jan 16 2022 - 22:40
Nydelige svar her! Blir så glad når vi hjelper hverandre.
Det er så godt å bare få luftet tankene sine !
Til forsiden