Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skremmende minner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skremmende minner

feb 19 2015 - 23:00
Hei, jeg er egentlig ikke ny her inne på forumet, men jeg ønsker å være helt anonym.
Nå på kvelden dukket det opp noen vonde og voldsomme minner. I alderen 12 - 15 år drev jeg med en merkelig selvskading. Selvskadingen var å på ulike måten å påføre meg selv støt og slag i mellomgulvet, snurpe sammen magen med skjerf. Hindre blodtilførselen i hovedpulsåren magen. Ting som ikke førte til en smerte men mer som en behagelig ubehagelighet. Jeg dagdrømte samtidig som jeg gjorde dette. Det ble en lek og en flukt fra hverdagen. Dette skremmer meg så inderlig, føler jeg er den eneste i hele verden. Kanskje jeg er det.
Vet ikke helt hva jeg vil med dette innlegget.
Men om noen har noen tanker om dette. Så fortell meg, om det er positivt eller negativt. Gjerne hvis noen har noe lignende i baggasjen.
Jeg sier bare hjelp!
Avatar

når du nevner det..

feb 20 2015 - 21:38
Gjorde noe lignende da jeg var mindre også. Det var i en temmelig ung alder, 7-8 år eller noe slikt! Og det fortsatte til 12-13 års alderen mener jeg.

Brukte å binde meg med tau, slik at jeg nesten ikke kom løs. Det kunne være godt på en vond måte. Har ikke tenkt særlig mye over det i ettertid.. det var veldig rart du nevnte det. Tror ikke det var smerten i hovedsak det dreide seg om. Heller noe mer erotisk spenningsøkende ett eller annet.. Tanken på å bli avslørt for å drive med noe slikt var spennende. Men samtidig ville jeg blitt umåtelig pinlig berørt om noen så meg.

Husker jeg så et program på BarneTV om en gutt som ble bundet fast og stengt inn i et skap fordi han ikke ville spise fisk. Jeg tror ihvertfall det var det det var. Husker dette pirret meg. Kanskje det var der det begynte, husker ikke riktig..

Tok også dette med meg videre til barnehage og barneskole. Husker jeg fikk med meg andre unger til å binde fast andre igjen. Men da var det ikke snakk om å binde meg. Det ville igjen vært dødsflaut hvis noen så meg fastbundet. Det var noe med spenningen og denne lysten til å se andre fastbundet som pirret meg.

Er mye flere detaljer her jeg kommer på når jeg tenker etter. Mye er veldig flaut!

Dette er også noe jeg aldri har sagt til psykolog eller noen andre for den del. Er jo litt vanskelig å snakke om slkt!! O_o Samtidig så kan det jo være ting her som forklarer mye i ettertid.. alle de psykiske plagene mine.

Poster som annen bruker her også. Greit å være anonym.
Avatar

Re: Skremmende minner

feb 22 2015 - 22:46
Takk for at du deler rartogrart86.
Til forsiden