Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skole og livet

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skole og livet

mai 29 2019 - 09:24
Det er skolen som gjør at jeg ikke klarer å konsentrere meg. Jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Det føles som om hodet mitt eksploderer. Jeg har ikke noe liv og føler meg alene og er alene hele tida, på skolen og hjemme. Hva gjør dere for å holde motivasjonen oppe på skolen? Noen tips eller råd jeg kan ta imot? Er skolelei.

Vil bare ha sommerferie...
Avatar

Re: Skole og livet

juni 2 2019 - 05:01
Hei sann.

Hadde det samme dillema da jeg gikk på skolen, var den del alene og sleit med motivasjonen. (Pluss andre da uoppdaget problemer) som gav meg problemer.

Det endte med at jeg fulgte saueflokken og startet på vgs allmenne som var en bom tur uten like.

Så kommer an på hvilket skole år dette er snakk om, kan jeg bare anbefale hva jeg ville ha gjort. Etter endt skolegang, vgs eller ungdom. Snakk med foreldre, ta et friår for å hente inn krefter og finn ut hva du faktisk vil gjøre/studere. For å gå på skole bare for å gå på skole kan være veldig destruktivt.

I det minste fra egen erfaring.

Til forsiden