Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skikkelig dårlig selvbilde

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skikkelig dårlig selvbilde

feb 4 2023 - 02:16
Hjertet mitt er så skjørt. Jeg er så usikker på utseendet mitt. Det jeg ser i speilet er så stygt at jeg blir trist. Jeg bruker briller, kanskje jeg må slutte med det og kanskje jeg må begynne med sminke.. Kanskje jeg må fikse håret og kanskje botox.. og videre går tankene..
Avatar

:)

feb 10 2023 - 16:00
Og alke disse tanker er falske «venner»…og de skaper den smerte og kaos og dårlig selvbilde..Man er som man er..bra nok pen nok og det viktigste er at skjønnheten kommer innenfra og varer lengst..Så du må begynne la vare å se på skjønnhets idealer på nett..det er bare fake lykke..og fokuser isteden på hvordan du kan bygge deg sterkere og til lysere sinn innenfra..Se til å starte et sted..Finn noe gode tanker om deg selv,hva du er god til eller vil bli god til ,hvordan skal du nå ditt…Var snill med deg selv og støtende indre dialog ..akkurat som du skulle vart med en bestevenn.Var din egen bestevenn og prøv å la indrekritikkeren bli mindre og heia roprern på deg selv større en indrekritikkeren..Og gå ut finn aktivmviteter,jobb,skole..litt av gangern så du får troen på deg selv uanehgig av ytre skjønnhet..☀️????☀️
Avatar

altså

feb 13 2023 - 19:24
veldig bra tolerant
det var mye klokt der
du må plukke den negative
indre dialogen fra hverandre
for å kunne bekjempe den
det kan være du trenger proff bistand
jeg personlig hadde ikke vært i live i dag
om jeg ikke hadde fått profesjonell hjelp
så stå på og ikke gi opp please <3
Til forsiden