Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skal jeg drikke?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skal jeg drikke?

aug 21 2015 - 15:01
Jeg og 2 av venninene mine har tenkt til å drikke. Hun ene av de drikker fra før av og vet hvordan det er! Men vi to andre har ikke prøvd og jeg er veldig usikker! For jeg har igrunn alltid hatt en plan om å ikke drikke før jeg blir 16/17 og nå er jeg 14. Altso igunn skjønner jeg ikke hva søren jeg tenker. For igrunn synest jeg det er teit å drikke på den alderen og jeg vil igrunn ikke.
Men nå som jeg har sagt det så kan jeg ikke si nei. For de blir bare sure på meg osv.. Vil no 110% si nei, men tørr ikke? Så det jeg lurer på er om noen av dere kan si hvordan jeg si det? For jeg sa idag at broren min skal drikke og at vi kan gjøre det ikveld, men sann 10min etter tenkte jeg sann hva f*** tenker jeg på? For jeg er ikke sånn
Avatar

Ikke gjør det

aug 22 2015 - 18:36
Hei Holajulie!

Jeg vil råde deg til å ikke drikke. Jeg begynte selv når jeg var 14 år og det anbefaler jeg virkelig ikke. Hadde jeg vært deg ville jeg gjort som dragetemmer skriver. Du må tenke på hva du vil og føler. Ikke gjør det fordi de vil du skal gjøre det :)
Blir du sure og lignende så får de bare bli det. Ville ikke kalt de venninner om de oppfører seg slik. Gjør det du føler deg komfortabel med! :)
Avatar

Re: Skal jeg drikke?

aug 23 2015 - 05:38
Klarer du å la være å drikke, så ikke drikk.

Hvis du begynner å drikke i så ung alder, havner du før eller siden (hvis du har litt uflaks) i en situasjon som kommer til å prege deg for resten av livet, Jeg vet, for det hendte med meg. Jeg begynte nemlig å drikke meg full i 14-årsalderen. Og hadde uflaks.

Be strong, hvis du kan.
Til forsiden