Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Skader meg selv uten å tenke

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Skader meg selv uten å tenke

sep 21 2021 - 21:47
Eg har adhd å asd. Eg fikk asd diagnosen for bare mindre enn et år siden.

For rundt 2 år siden etter en gymtime så var eg irritert å lei meg. Eg liker ikke gym fordi eg bare synest sånne ting er vanskelig. Eg byttet gymklær på et bad (som ikke var i en garderobe) å eg begynte å slå kneet mitt med en hårbørste om og om igjen. Siden da har ting bare blitt værre å værre.

Etter de så begynte eg å smelle kneet mitt inn i vegger. Gjorde det ute en gang helt til eg begynte å blø. Eg begynte å gjøre disse å flere ting når det ble for mye lyd. Det var bare noe eg gjorde automatisk. Det ble bare nok opp i hodet mitt. Eg begynte å slå i vegger, bord, bordbein, murveggene på skolen å sparke ting som bord, bordbein, vegger/murvegger.

På slutten av sist skoleår så hadde vi musikk. Alle hadde gått ut til friminutt unntatt eg, en annen elev å læreren. I timen så hadde eg blitt irritert å brakk en blyant. Når de meste av folkene gikk ut så begynte eg å stikke meg selv med den brekte delen av blyanten flere ganger (gjorde ikke det så hardt så det var ikke noe djupe sår). Ingen av de sa noe. Det var den første gangen eg hadde gjort noe sånt.

Men det har nå blitt en dårlig vane. Eg gjør det ofte på skolen når det blir for mye lyd. De gangene eg har gjort det nå er mye værre. Sårene eg lager er djupere. I dag så hadde eg design å arkitektur å eg stakk den nedre delen av armen min med en blyant eg nettopp hadde spisset så sårene ble ganske djupe. Armen min føltes helt øm ut rett etter å nå har eg vondt. Det er nesten som den smerten man kan ha etter å tatt en vaksine.

Eg har gjort dette så lenge, men ingen har prøvd å hjelpe. Nesten ingen har sagt noe om dette så da har eg bare begynt å tenke «Det er ingen som sier at dette er dumt, så da er det vell greit» å da har eg bare holdt på med det. Folk har bare sagt «ikke gjør det», men det er lettere sagt enn gjort nå. Eg vet bare ikke hva eg skal gjøre lenger. Det har blitt så mye værre bare på 2 år å det kan bli enda værre etter en stund
Avatar

pssssst

sep 22 2021 - 00:07
altså
det er hevet
over enhver tvil
at du trenger
psykiatrisk hjelp
jeg skal ikke
sette noen diagnose
eller komme med råd
dette må
fagfolk ta seg av
klapper for deg!
Til forsiden