Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sjekking, samvittighet og kronisk depresjon

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sjekking, samvittighet og kronisk depresjon

april 19 2022 - 18:05
Det er fullt mulig å både være en veldig elskende og kåt person på en gang. Jeg har gått gjennom et liv hvor jeg sank ned i helvete hver gang jeg så ei fin dame i alle mine unge år og opp til 30åra. Nå har jeg ei fin dame og denne effekten er selvsagt mindre, men den er der, hver dag hver gang jeg ser ei velformet ei. Det har vært nok av skyllebøtter å få for å prøve å finne ut hvordan jeg skal leve med dette og med åpent forhold.

Jeg er den første til å si at det er aspekter ved åpent forhold som er umoralsk men det er det ved absolutt alt som har med sexualitet å gjøre etter min mening... det er et velg og vrak opplegg...

Jeg lever altså med et kronisk mørke i meg og prøver å finne ut hvordan jeg skal få livet mest mulig levelig her og nå. Det er mange av oss med høy sexualitet som har mye samvittighet og som ikke hadde plaget en sjel med vår sjekking om det ikke var så sterke behov i sving.
Til forsiden