Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Sinnet som aldri forsvinner

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Sinnet som aldri forsvinner

aug 1 2023 - 19:29
I det siste har jeg merket at jeg sliter en del med sinne. Jeg blir veldig fort irritert over små ting, som egentlig er nødvendig å bli sur for. Jeg klare ikke helt å roe det ned og kjenner det bare bobler over til det renner over og jeg får et sinneanfall. Jeg merker at nære venner rundt meg har begynt å merke sinne mitt. Det blir verre med alkohol. Jeg klarer som oftes å se selv at jeg er nødt til å roe meg ned, men spesielt med alkohol, har jeg ingen filter som stopper meg.
Denne helgen var jeg i en bursdag dær jeg drakk en del, og dagen etter føle jeg en trang til å måtte si uskyld til de andre for jeg følte jeg var skikkelig spydig. Jeg blir flau av egen oppførsel. Føler jeg egentlig er en veldig utadvendt og omtenksom person som er glad. Men ikke i det siste. Humøret går også veldig opp og ned. Ene sekundet har jeg nesten overtenning av gladhet. Andre sekundet takler jeg ikke trynet til folk. Noen som har råd?
Til forsiden