Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Seponeringssyndrom av SSRI

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Seponeringssyndrom av SSRI

april 5 2018 - 14:57
Hei! Jeg vet at mange har skrevet og nevnt egne erfaringer av dette, men jeg trenger litt mer svar enn det jeg finner her og der i andre poster. Jeg har gått på Cipralex 10mg i 6 måneder og har nå sluttet. Tok dette fordi legen mente jeg hadde angst. Er ikke relevant med hele historien. Uansett. Jeg trappet etter avtale ned til 5mg i 2 uker før jeg kuttet helt ut. Jeg vet at mange opplever "elektriske støt" i hodet en periode etterpå, og spørsmålet mitt er om andres erfaringer med hvor lenge dette varer etter man har seponert medisinen. Jeg har lest om at det kan vare fra 1-3 uker, og for noen sjeldne mange måneder. Jeg er interessert i å vite hvordan det gikk for akkurat deg?

For å ha det på det rene. Mange tenker 6 måneder er kort, men etter avtale med psykiater har jeg blitt anbefalt å seponere da jeg ikke viser tegn hverken depresjon eller noen utpreget angst. Jeg har rett og slett blitt feilmedisinert.
Til forsiden