Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvtillit

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvtillit

juli 29 2023 - 10:41
Hva er det? Hva kan det være? Selvtillit eksisterer egentlig ikke har jeg hørt sagt
Avatar

Re: Selvtillit

aug 1 2023 - 03:18
Man skal høre mye før ørene faller av, sa en av de gamle i slekten...
Avatar

Re: Selvtillit

aug 1 2023 - 13:56
Det er vel like enkelt som det er vanskelig?!
Alt i alt handler det vel om hvordan du ser på deg selv og hvordan holdning du har til hvem du er som menneske, hvilken verdier du representerer, hva du tenker og føler at du er kapabel til.
For eksempel hvis jeg skal gå på skole da, og jeg har god selvtillit så vil jeg kanskje ha en holdning i retning av "dette blir spennende og nå skal jeg få lære meg mye nytt. Og det kommer jeg til å vokse på og klare på en god måte".
I samme tilfelle, men med dårlig selvtillit vil jeg kanskje tenke "dette blir skremmende og dette kommer til å bli voldsomt vanskelig. Jeg kommer til å drite meg loddrett ut og ikke få til noe som helst".
Avatar

Re: Selvtillit

aug 2 2023 - 12:59
Jeg tenker at "selvtillit" egentlig handler om langt mer enn sin egen evne til å være så og så god i noe, i alle fall. Jeg ble nysgjerrig på den påstanden om at selvtillit ikke eksisterer.
Til forsiden