Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvskading

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvskading

juni 18 2015 - 16:36
Hei, jeg har kuttet meg selv et par ganger, den første ganger var det om trent 20 stk men de ble borte etter noen uker. Da sa jeg det til pappa, og lovte at jeg ikke skulle gjøre det igjen. Men det gjorde jeg og nå kutta jeg meg i går på innersiden av det ene beinet og yttersiden av den andre. Bare fire begynte så vidt og blø ikke mye trengte ikke og tørke liksom men man kunne se bittelitt blod. I dag er de tydelige røde strekker de var røde i går og men da var de mere hovne ish.

Kommer disse til og gå bort?
Hvor lang tid ca?
Burde jeg si det til pappa selvom han blir lei seg eller burde jeg la være?
Takk for svar❤️
Avatar

Hei Mia

juli 10 2015 - 23:08
Det begynner å bli en stund siden du skrev dette innlegget nå, men ønsker å skrive til deg allikevel..
Jeg håper du ikke føler du trenger å kutte deg lengre, og jeg håper det har gått bra med kuttene dine.

Du skal aldri være redd for å snakke med noen selv om du tenker de kanskje blir lei seg, din pappa vil mye heller vite hvordan du har det enn å ikke få vite det. Og at han blir lei seg er bare fordi han føler på at du kanskje har det vondt og ikke ønsker at noe leit skal skje med deg.
Du skal heller ikke føle noen skam over å ikke ha holdt løftet ditt, det er ikke din feil at du føler det sånn, og kanskje trenger du noen å snakke med for å få utløp for følelsene dine på en annen måte.
Du er ikke alene <3
Til forsiden