Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvskading

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Selvskading

feb 27 2009 - 01:37
Takk for det! Jeg tror nok vi kanskje trenger et slikt spark i baken.. Synd å høre hvordan selvskadingen har ødelagt for deg! Kan ikke gå i t-skjorte lenger jeg heller, bare med folk jeg er trygg på! Selvskadingen hjelper jo ikke ettersom jjeg fortsatt sliter med det samme. Vi må lære oss å ta tak i de underliggende problemene..Men, det er jo ikke alltid like vanskelig. Psykologen min sendte meg ut iverden på egenhånd i november..det skulle hun aldri ha gjort..Jeg hadde ikke kutta med på lange stunder i november..Men, det kom jo selvsagt tilbake da jeg ble satt til meg selv!
Avatar

Re: Selvskading

mars 31 2009 - 13:53
Ja, jeg gjør det, men det er jo ikke noe farlig? Jeg gjør jo det bare mot deg selv, ikke mot noen andre, så så lenge jeg bare gjør det mot meg selv, så gjør jo ikke dte noe.. en venn av meg avslørte meg, og hun kjeftet på meg, men jeg kan ikke kjønne hva som er galt med det, kan noen fortelle meg det??
Avatar

Re: Selvskading

april 5 2009 - 13:30
Det er farlig! Forsto ikke det før ca nå jeg heller..hvor skummelt det egentlig er. I starten skadet jeg bare litt, og trodde jeg hadde kontrollen. Og så ble det bare mer og mer, og til slutt skadet jeg meg slik at det ikke stoppa å blø..å det er farlig! Man kan "bomme" og treffe på blodårer, og da kan det gå skikkelig galt.. det hjelper ikke hvor forsiktig man er, det kan gå galt uansett.. Sant nok at du ikke skader andre enn deg selv, men husk at de blit redde for deg, og vil dit beste! Vet det er vanskelig å tenke sånn, for jeg gjorde ikke det før jeg heller.. Håper du forstår:)
Avatar

Re: Selvskading

nov 23 2009 - 01:17
Jeg klarer ikke å legge vekk uvanen med å skade.. Med en gang ting går meg i mot så tyr jeg til ting jeg ikke skal! Dette er vanskelig!
Til forsiden