Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvmordstanker

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvmordstanker

april 28 2018 - 21:45
Hva regnes egentlig som selvmordstanker?
Avatar

Re: Selvmordstanker

april 28 2018 - 23:23
det kan være som mangt, det kan komme av at, man har blitt mobbet, eller ut satt for noe falt, men eg har eit fint dikt fra norske salme bok, på bloggen min,

Redigert av admin, det tillates ikke å dele web adresser og personlig info på forum. Dette kan gjøres i vennetjenesten.
Avatar

All form for tanker med ønsker om å dø??

april 29 2018 - 16:02
Tror at det også vil regnes som selvmordstanker selvom man ikke tenker å utføre det. Det var en tid jeg nøt av tanken på å dø. Men hadde ingen planer om å gjøre det.
Avatar

RE: Selvmordstanker.

april 29 2018 - 17:44
Psyken er ikke lett å hanskes med... Noen dager verre enn andre ja.
Så fort du har ett ønske om å forsvinne, eller tanken på å ikke leve mer og slippe alt, da har du allerede smakt litt på tanken om døden. Man må ikke nødvendigvis tenke prosessen for at du er der, føler jeg..for det sier jo noe om sinnstemningen... Trist å høre at du tenker på slik. Husk at det man tenker, er faktisk bare tanker og helt ufarlig, ikke vær så hard med deg selv!....

Prøv å ikke se så svart på ting..(lettere sagt enn gjort) MEN... Livet har jo faktisk mye godt i seg også! Kanskje du skulle prøvd å skrive ned følelsene dine for deg selv, deretter gjør du noe helt annet, noe som gir deg litt livskraft og positivtet! Enten det er å gå seg en tur eller å planlegge noe sosialt eller en generelt ting du vil gjøre i nærmeste fremtid.. Tegne, spille, høre oppløftende musikk i skogen? :) Grip mulighetene du har, du som faktisk er i live!


Ta vare på deg selv, jeg er sikker på du har mange fine kvaliteter :)
"Den som gir seg har tapt" ,,, Er det vedvarende eller blir værre, anbefaler jeg å faktisk si i fra til legen din så du kan få henvisning til profosjonell hjelp, det har jeg gjort.
Lykke til !
Til forsiden