Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvmordstanker og planer. IKKE LES hvis du blir trigget.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvmordstanker og planer. IKKE LES hvis du blir trigget.

feb 3 2023 - 16:56
Hei.
Jeg sliter ekstremt med å prate om ting. Jeg har en tykk, sterk, enorm mur rundt meg som holder fasaden.
Det er ekstremt slitsomt å gå med, og ta på seg en maske hver dag og spille som at det går bra.
Kanskje jeg klarer å få ut noe på et slikt forum når jeg er anonym og folk som er her har mer forståelse.

Jeg vil ikke trigge andre, bare så det er sagt. Så føler du på at du lett blir trigget av temaer som selvmord, selvskading misbruk, vold og voldtekt, så er det kanskje lurt å la vær å lese. Jeg skal selvfølgelig ikke gå i detaljer. Bare få ut litt overfladisk om ting.

Jeg er veldig syk. Psykisk og fysisk. Jeg har mange diagnoser, og vært inn og ut av sykehus og institusjoner siden jeg var 4 år gammel, når jeg ble seksuelt misbrukt første gang.
Det har vært mye vold og bråk i barndommen, ungdommen og inn i voksen alder. Samt mye mobbing. Jeg har i senere tid også vært utsatt for 2 overfalls voldtekter. Kjærester jeg har hatt har det også vært preget av at jeg er blitt undertrykket og hatt sex mot min vilje (men i disse tilfellene har jeg jo ikke turt å sagt nei. Jeg har bare gitt opp, og latt de bli ferdige med meg, for det er bedre enn alternativet).
Som følge av dette er livet mitt preget av sterk PTSD, depresjon, angst, skam, selvhat, spiseforstyrrelse, selvmordstanker og selvmordsplaner. Jeg er også rusavhengig og selvskader mye. Jeg har prøvd å tatt livet mitt 3 ganger. Og ved siden av det så har det vært flere tilfeller med overdoser og ekstreme blodtap hvor jeg har gitt faen i utfallet..

Jeg har vært lenge, og er fremdeles på det punktet at jeg bare eksisterer, jeg lever ikke. Jeg holder ut en dag, en time av gangen.
Jeg synes alt er meningsløst og håpløst, og jeg er så sliten av å leve. Fysiske og psykiske smerter hver jævla dag, stort sett hele tiden. Jeg opplever litt lindring når jeg selvskader, dissosierer eller ruser meg.
Jeg hater meg selv mer enn alt på jord, jeg er en stygg, verdiløs, motbydelig, ødelagt og syk jente/dame… jeg ser ikke vitsen lengre. Jeg finner ingen mening. Hva er det som holder meg igjen? Jeg vil jo bare bort fra denne verden…
Faen, jeg er en så meningsløs dritt.
Avatar

admin til endmetol

feb 4 2023 - 14:41
Hei.
Om du vil så er du velkommen til å skrive med oss på Veiledningstjenesten.
Vi vil alltid lese, bekrefte og svare deg etter beste evne.
Hilsen Sidetmedord.no v/Administrator
Avatar

Re: Selvmordstanker og planer. IKKE LES hvis du blir trigget.

feb 4 2023 - 16:53
endmetol: Du har no åpna deg om det tøffaste ein kan åpne seg om. Det er eit skritt i riktig retning! Eg heiar på deg!
Til forsiden