Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Selvmord er ikke egoistisk.

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Selvmord er ikke egoistisk.

feb 27 2022 - 15:50
Når pårørende sier at selvmord er egoistisk betyr det bare at de unner personen som ønsker å dø å lide. Hvor egoistisk er ikke det. Å ønsker at noen skal ha det jævlig. Jævla egoistisk. Når noen sier: kan du love å ikke ta livet ditt? Det de sier er: jeg unner deg å ha det jævlig, du fortjener det. Fortsett å eksister, lid, lid til du dauer av deg sjæl.
Go fuck yourselves????
Avatar

Re: Selvmord er ikke egoistisk.

feb 27 2022 - 17:33
Det er ikke det det betyr... Hvor korttenkt er ikke det? De som kan si det er de som ikke forstår det og de som står den nær. Selvfølgelig vil ikke pårørende dem skal ta sitt eget liv?! Dem som ikke står i det selv vet at de problemene ikke varer for alltid. Det er en grunn at man sier alt går bra til slutt. Noen må stå i det og jobbe med problemet over lenger tid. Ting tar tid. ALLE går gjennom noe dritt i livet. Skal alle ta selvmord da? Det er mennesker som ikke har noe sted å bo, familie, penger eller hva det skulle mangle.. Men de finner lykke i livet fordom. Det handler om å stå i det. Noen klarer det andre ikke. Det er psyken det handler om. Man fåt til det man vil klare
Avatar

Re: Selvmord er ikke egoistisk.

feb 27 2022 - 18:41
Jo, du tar feil. Du har ikke peiling.
Avatar

Re: Selvmord er ikke egoistisk.

feb 27 2022 - 19:02
Jeg vil i tråd med min filosofi si at egoistene står på begge sider av problemstillingen. Derfor faller det ofte på sin egen urimelighet å peke finger på andres egoisme. Det er helt rimelig å ta vare på sine egne behov. Jeg håper uansett ikke du tyr til det mest drastiske, Angsteren
Avatar

Angsteren

feb 27 2022 - 19:50
Jeg vil ikke kalle det egoistisk, i alle fall ikke hvis man ikke har satt barn til verden.

Familien din vil deg sikkert det beste og de ønsker at du skal la være siden det kan godt hende at du får det bedre med deg selv på et senere tidspunkt og da ville det vært veldig synd hvis du gjorde det. Dype depresjoner er farlige på den måten, det kan være vanskelig å tro at det kan bli bedre. men hvis du kommer deg igjennom dette, så kan det hende livet ser annerledes og bedre ut senere.
Til forsiden