Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Seksuell søvnparalyse

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Seksuell søvnparalyse

feb 26 2021 - 21:16
Jeg opplevde søvnparalyse for et par år siden. Der det var en dame som lignet på hun fra «The Ring» filmen som krøyp opp sengen å mot meg å kvelte meg.
2 gangen jeg opplevde det var det en mann og en gutt. Mannen sto å så på meg på enden av sengekanten, og gutten satt rett ved siden av meg.
For 2 år si opplevde jeg noe lignende bare at det var seksuelt. Det var en mann i svart bekledning/drakt. Så skjedde det igjen igår, denne gang var det en naken mann som jeg ikke så ansiktet på. Så bare tydelig kroppen. I begge tilfellene var jeg lammet i hele kroppen slik jeg var første gang jeg opplevde det. Jeg har hatt sexdrømmer før, men dette var ikke i nærheten til det. Jeg har lest mye om søvnparalyse etter første gang jeg opplevde det, men har ikke lest noe at det kan være seksuelle situasjoner også.
Så spørsmålet mitt er, er dette også søvnparalyse jeg opplever?
Avatar

Takk for svar

feb 27 2021 - 13:02
Leste om det men kjenner meg ikke igjen. Det står beskrevet at man ikke vet selv hva man gjør. Og jeg husker veldig godt hva som skjer..
Til forsiden