Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Savn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Savn

juni 9 2010 - 16:47
Jeg er en 11år gammel jente som sliter med savn. Savnet av en tvillingbror. Det tok meg 10år og noen måneder før jeg fant ut hva som gnaget hull i hjertet mitt. Og hullet blir bare større og større for hver dag nå, fordi jeg vet hva som var galt.
Jeg fikk aldri sett ham, og den første tåren som kom var for han. Og jeg er helt sikker på at den første kommer til å bli helt lik den siste. Jeg tenker på han, hver dag, hver kveld. Jeg har vakre mareritt om han, vakre fordi det er han det gjelder, ikke meg. Men når jeg tenker meg om, så er det meg selv jeg ser, ikke han. Jeg kommer aldri til å glemme han, og det respekterer jeg, men jeg vet ikke helt om jeg klarer det. Jeg vil se annsiktet hans, uten å ha mareritt og jeg vil føle hjertet mitt bli reparert fra hullet det har den dag i dag. Jeg ønsker at noen kunne ha skjønt meg, hva jeg mener med akkurat denne saken. Fordi jeg trenger det.
Til forsiden