Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Samboer og sidesprang

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Samboer og sidesprang

april 15 2017 - 19:35
Har vært så lur at jeg har latt madammen få et sidesprang, hun har hatt sex med en mann allerede, jeg angret meg litt og sa at jeg følte meg dårlig av det, hun sa at hun føler seg så bra når hun får opmersomhet fra andre, selv gir jeg henne mye opmerksomhet kos,kjærlighet og masse sex, det er ikke dårlig på den fronten, vi har det veldig bra sammen.hun ga seg med det, jeg spurte om hun ville gjøre det samme igjen hun sa jo ja såklart at hun ville det, lur som jeg er så lar jeg henne holde på igjen, hun har ikke ligget med noen enda, men driver og chater noe værre med flere men og har allerede møtt en ved lunsj, hun sier st det er meg hun vill være med og at hun bare går på gifte menn fordi det er safe, og at de ikke vill gå ifra konene sine. Det er ikke noe problem for at hun kan bli gravid for hun har spiral. Men hele greia spiser meg opp og jeg har sikkert fucka opp alt nå føler jeg. Hva mener dere?hva ville dere gjort????
Avatar

Re: Samboer og sidesprang

april 17 2017 - 03:24
Hasaki: Du kan ikke la det fortsette slik når du tydelig har så store problemer med det. Hvorfor i all verden lar du henne fortsette med det? Bare for å være snill, selv om det eter deg opp innvendig?

Enten bli komfortabel med å dele henne med andre menn - eller sett ned foten og fortell henne hva du vil og hva du ikke vil.

Hvis hun har så stort behov for å ha sex med andre menn at hun føler at det vil gå ut over forholdet deres hvis hun ikke har det, så er konklusjonen klar: Dere passer ikke sammen. Hun vil noe som du ikke vil. Finn deg ei annen jente.

Derimot, hvis det ikke er noe problem for henne å slutte og ha sex med andre menn, og forbli seksuelt monogam med deg, så kan dere jo bare fortsette å leve lykkelig i alle deres dager hvis hun slutter med det ;)
Avatar

Du vil aldri finne fred igjen i det forholdet noen gang dessverre!

april 23 2017 - 08:01
Før eller siden melder genet som har navnet ANGRE seg! Det er nytteløst og det også dessverre skrekk å høre sikkert, men det vil aldri bli det samme igjen og jo før du innser dette, ja så bedre for deg og en ny start i livet for deg!

Du kan så klart forsøke alle mulige triks for og bekjempe og overse den følelsen du har i kropp og sjel i denne stund, men den vil bare vokse og vokse i bakgrunnen til du en dag angrer på at hvorfor-avsluttet-jeg-ikke-forholdet-da !

Clean break/rent brudd og ta med deg det som er ditt, begynn på nytt og lær av de feil du mener var grunnen til at du kunne gi tillatelse for at jenta di fikk "lov" til å ha sidesprang!


Been there, DONE that ! og garantert det beste valget jeg har gjort i livet og sikkert også ditt beste når du ser tilbake i det nye livet ditt :)
Avatar

Samboer og sidesprang

mai 30 2017 - 13:46
Jeg har stor respekt for at mennesker har ulike måter å leve på også i forhold. Jeg må innrømme at dette å la en kjæreste få fritt ha seg seksuelt med andre er vanskelig for meg å forstå. Men poenget mitt er ikke at jeg sliter med å forstå det men at det virker som du ikke er komfortabel med det. Og er du ikke komfortabel med det så vil dette ikke gjøre deg godt. Er hun så viktig for deg at hennes lykke kommer foran din? Elsker du henne så høyt at du vil la henne gjøre noen som gjør henne lykkelig selv om det gjør deg ulykkelig? Det er ditt liv og dine valg.
Til forsiden