Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Så tok jeg turen innom her igjen.....

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Så tok jeg turen innom her igjen.....

aug 24 2022 - 14:42
Kan ikke akkurat si det hjalp så mye.. Ble vel egentlig bare litt mer nedstemt.. Og altfor mange som har det "verst i verden",- og skremmende mange (for) unge... Trist om så mange sliter skikkelig! Samtidig får jeg generelt litt ulike tanker..Hva om folk bare har en/ et par dårlige dager, og har mange følelser rundt ting og tang...Mange er syke visstnok, men i hvilken grad.. Hjelper det virkelig med piller og medisin,-når egentlig grunnen var at de kanskje bare var litt annerledes enn A4, og kanskje ikke helt passet inn diverse steder... Eller kanskje bare ikke funnet noe som passer til dem, og som de trives med- og kan bygge seg opp med?! Nei- sosiale medier er IKKE noe av det!!! Da jeg var mye yngre var det ikke så mye av sosiale medier, og folk pratet med hverandre og traff hverandre istedetfor på nett og sånne medier.. Nå skal det liksom bare "konkurreres" i både ene og andre... - og det og oppleve noen personligheter som ER seg selv og ikke kun en maske er sjeldent:/ Virker som alle skal være sånn og sånn, og krav stilles hele tiden...- Men blir det egentlig brydd seg om de riktige kravene..?? På meg virker det som en helst skulle vært alle andre enn seg selv, og gå etter de med mest "status".. Aner ike hvordan det er blitt med grunnleggende ting som virkelig se og lytte rundt seg- og da mener jeg alt i livet, og ikke på sosiale medier! Kunne se alt fint rundt, sette pris på småting, lære bruke fantasien istedetfor få alt servert.. Ja visst, så er det mye elendighet og negativt i livet også..- også ting som rammer en selv.. En MÅ ikke være (p)syk for og oppleve sånt..Er faktisk ganske så normalt med ulike følelser! Er også sunt med ulike følelser! Er lov være lei seg/ deppa om noe går en imot, er lov være glad når motsatte skjer! Lov være sint også,- så lenge du ikke bruker vold mot andre :) Er lov ha egne meninger, bruke sitt eget hode..- så lenge en også har respekt for andres!:)

Når det gjelder denne siden her,så syns jeg den blir for innsnevret! Blir nok for mye på en sånn side...- og skal liksom gjelde for alle slags folk...Noen er nok virkelig i faresonen psykisk, andre kun i en vanskelig periode.. Altfor mange ensomme og uten noen kunne prate ærlig og om alt med- uten å bli "dømt".. Har selv slitt mye fra jeg var barn ( er nå over 40..) med og "ikke passe inn" , har følt meg en del " utafor", vært steder jeg ikke trives, står mange ganger "fast" i livet... Sånn er det nå også... Men heldigvis fått litt mer selvtillit selv om jeg langt fra mestrer alt.. Sånn har jeg bare blitt..godta det..Ikke alltid ting er lett, og iblandt er jeg utrolig lei..Men plutselig kan det snu, og jeg er mer den jeg egentlig vil være igjen..- humørfyllt og mer glad, og som klarer tenke litt fremover igjen!:p
Må innrømme jeg har gitt litt opp finne fler gode venner/ venninner... Her innpå er det jo nesten kun blitt helt unge..Ellers mange som nesten ER sin sykdom virker det som- og negativitet de lux.. Vel, skjønner jo godt at ting kan være vanskelig og helt greit snakke om det iblandt, men skal jeg være venn ned noen vil jeg ikke bare være "klagemur"! Er også viktig kunne gi og ta litt, kunne lytte litt til hverandre, "se" hverandre, akseptere..pluss også kunne ha litt humor og selvironi iblandt! Ellers syns jeg en ofte kan grave seg lengre ned enn nødvendig..En skal ikke grave seg ned sammen, men støtte hverandre litt.. Jeg vet også veldig godt hvordan jg har det selv, og hva som har hjulpet litt og hva jeg bare blir mer "sliten" av..så noen som mener de vet hva som er best for meg og ikke som et lite råd, men som om de er "eksperter" og bedrevitere..- de prøver jg holde mg lengre unna istedet! Vært veldig moro møtt noen en kunne fått god kjemi med... Eller skrevet med noen rett og slett.. Men rundt her jeg bor er det ikke mye " hobbygrupper" som interesserer meg.. - så blir vrient treffe nye folk sånn! Det og være" frivillig hjelper" til ting og tang orker jeg ikke helt tanken på..Er nok frivilig til stede på jobb- men får da litt penger for det...:p Ellers har jg en del fritid, siden jg kun har deltid...Men er litt med det at jeg må trives med ting, og syns ting er litt artig også:) Noe som føles som mest plikt blir ikke så artig.. Har aldri hatt så mange venner, og har ingen rundt her bortsett fra min samboer... Det er til tider et lite savn, og derfor også til tider ensomt ( tross sambo- ikke alt vi har felles...!) Tror neppe jeg finner noen gjennom denne siden heller...Har nå allfall fått luftet litt tanker! - og kanskje kjedet vettet av et par stykker eller lignende... Ja, ja.... :p
Avatar

Re: Så tok jeg turen innom her igjen.....

aug 24 2022 - 17:18
Jeg er omtrent like gammel som deg, men er ikke helt enig i fremstilingen din om at ting var så annerledes før. Slik jeg husker det var det like mye "konkurranse" og "fasade" den gangen også. Så var det jo - den gang, som nå - et lite mindretall som gikk sin egen vei.
Avatar

Jeg er 43 år

aug 24 2022 - 17:37
Har vært her i siden 2018 elns.

Syns det er salig lapskaus her inne , og forumet er fremdeles kjedelig å se på og lite brukervennlig.
Sant dårlig inndeling av forum etter alder og psyke.

Det føles fort som "gjenger " her inne - man må passe seg for hvem man er uenig med. Og folk med genuine spm om mental helse får lite/ ingen svar .

Syns d var mer givende det første året her, er venner med tre- fire stk privat . Så er absolutt verdt å legge til dem man har mest til felles med.;)
Avatar

Takk..

aug 28 2022 - 00:01
Takker for svar alle- enten litt enig, eller uenig:p Vi er MANGE forskjellige her! - En salig lapskaus er nok rette ordene på det:p
Til forsiden