Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Så glad

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Så glad

juni 5 2011 - 05:23
Føler jeg vil dele et innlegg med resten av dere der ute. Jeg er så utrolig glad her jeg sitter nå på morgenen jeg har truffet endelig en venn som betyr så utrolig mye for meg. Du fikk meg ikke til å unnvike i dag og jeg er så uendelig glad for at du kom frem til at vi denne dagen skulle treffes.

Klarer ikke å beskrive det helt med ord akkurat her jeg sitter nå. Men våres veier har møttes å de vil aldri mere skilles. Du skal vite min kjære venn at jeg vil for alltid være her for deg. Du har gitt meg på ny livet i gave et liv som er verdt å leve.

Du lot meg få være meg selv du så igjennom meg og hva som bor på innsiden og ikke utsiden. Du lot meg få være meg selv. Og en slik venn som deg skulle alle hatt.

Og endelig så føler jeg meg ikke så ensom her i denne verdenen lenger du har gitt meg så utrolig mye. Og jeg håper jeg også kan gi deg tilbake. Dette er for meg et vennskap det er verdt å ta vare på et vennskap som har satt sine dype spor.

Og så vil jeg si til dere andre som sitter der ute det finnes alltid en venn der ute et sted. Jeg har iallefall truffet min gode og herlige venn en med et utrolig godt hjerte og som ikke dømmer meg for det jeg heller har gjort. Du har akseptert meg for den jeg og ja dette trengte jeg virkelig. For sant skal sies jeg har blitt mye dømt, nå vet både du og jeg hva dette gjelder så vil ikke gå dypere innpå det.

Du har åpnet dine armer for meg og sluppet meg inni varmen ogdet føles så trygt å godt. Klarer ikke som sagt tidligere sette noe mere ord på dette. Men det betydde utrolig mye for meg. Nå kan jeg for første gangen sovne inn med et smil som kommer fra mitt hjerte.

Takk til deg min kjære venn for alt du har gitt og det du vil gi meg i fremtiden.

Og igjen jeg vil alltid være her for deg og det vet du.

Selv vet du hvem du er men måtte dele dette med de andre også fordet finnes håp for oss alle det er aldri for sent.

Mange klemmer fra meg
Til forsiden