Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Så forvirret over alt av følelser

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Så forvirret over alt av følelser

mars 6 2017 - 09:22
Jeg driver/drev å datet en mann som er en del år eldre enn meg 20 år og vi har hatt det utrolig koselig i en liten periode nå og jeg har blitt skikkelig forelsket i han. Han har hele tiden under denne perioden sakt til meg ting som ( vis vi blir i et forhold så er jeg slik og slik, dette er mine hemmelige klemme koder jeg har med de jeg er i et forhold med og jeg har till og med fått egen kode inn til ytter døren Hannes). Han har 2 unger fra før pluss at han driver en del med oppussing nå og jeg har hjulpet til med oppussingen og slik Men brått så ble det stille i 5 dager på han uten at jeg hørte noe.

Jeg sente han da 4 meldinger og prøvde å ringe 2 ganger for å sjekke om alt var bra med han eller for å høre om noe hadde skjedd og på 5 dag får jeg da melding .hvor han sier at jeg presser for mye på
Til forsiden