Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Rus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Rus

nov 26 2022 - 08:50
Jeg har alltid slit mentalt veldig og for å prøve å få meg til å føle meg bedre så vendte jeg meg til rus jeg har prøvd mye å ingen ting jeg hadde anbefalt jeg prøvde en veldig stor dose Ritalin som er et rus middel jeg ikke kan mye om det va interesangt i starten men litt etter ble det bare ekkelt man kjenner mye sterkere følelser så vest du er lei deg så blir du 10x så trur oppdateringen er at jeg har ikke klart å sove på 2 dager vest det er noen som kan noe om dette så setter jeg stor pris om dere forteller om detter er farlig og om jeg burde dra til fast legen min å snakke om hva som skjer
Avatar

Re: Rus

nov 26 2022 - 09:54
Ritalin er jo en sentralstimulerende, så det at du ikke får sove er helt vanlig i høyere doser, og de kan også ha en tendens til å gi angst og uro så det du beskriver her er ganske så vanlig. Det bruker å gå over av seg selv, men alt avhengig av hvor mye du tok så kan det ta litt tid. Det er jo selvfølgelig en mulighet å ringe legen, sånn at du kanskje får medisin som hjelper deg å roe ned, men det må du nesten føle litt på selv.

Prøv å lytt litt til musikk, kanskje spille noen spill om du har eller muligens gå en tur ut i naturen. Alt som hjelper deg å skifte fokus fra det som skjer med kroppen din kan egentlig være smart, for det har en tendens til å bli verre hvis man blir sittende å kjenne på følelsene konstant.

Hvis du går ofte å sliter mentalt, så burde du gå til legen din og fortelle hvordan du har det sånn at de kan henvise deg til en psykolog for en utredning av plagene dine. Jeg har selv slitt med uro gjennom hele livet sånn at jeg selvmedisinerte, og etter å ha tatt en ADHD utredning nå så kan jeg endelig få starte opp med medisiner som i mitt tilfelle hjelper veldig på de plagene jeg opplever. Det er hvert fall mye smartere å ta det den veien fremfor å prøve å medisinere seg selv, for de erfaringene du får gjennom rus vil for alltid være med deg og det er virkelig ikke enkelt å legge det vekk når du vet hvor behagelige enkelte rusmidler kan være.
Til forsiden