Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Rus sug

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Rus sug

aug 22 2022 - 21:43
Jeg hadde en periode i livet mitt hvor jeg ruset med daglig.
Alt startet med hasj og alkohol…men det ble kjedelig etterhvert og da eksprimenterte jeg med opioder. Dessverre er det en av de beste følsene jeg har følt i mitt liv og da følte jeg meg fri. Jeg var sykt lei meg den dagen jeg prøvde første gang. Jeg ble lei å ruste meg og da følte jeg alle tankene bort og satt og tenkte at alle mine problemer er ikke viktig, familie, venner og all det dårlig i livet. Og at sånn her kan jeg leve.

Etter en stud så stoppa jeg meg med å ruse på opiod og har hvert edru i sånn 5 månder ca. Men en ting jeg sliter med er at jeg tenker på det hele tiden. Hver eneste dag. Jeg tenker på det hele tiden, eneste tanken jeg har og det har jeg hatt siden jeg slutta. Jeg har dager hvor jeg tenker nei fy faen hvorfor skal jeg? Men for det meste: jeg må. Er så redd å starte opp igjen og om blir den følsen egentelig borte? Eller er det bare noe som kommer tilbake. Jeg angrer så mye.
Til forsiden