Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Rus

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Rus

mai 13 2019 - 20:57
Jeg har slitt mye med rus, har vært rusmissbruker siden tennårene, men nå har jeg klart å holde meg rusfri i 1.5år!
Nå har jeg virkelig fått kjent på russuget den siste tiden fordi ting har vært vanskelig.. jeg vet også at jeg mister alt hvis jeg starter igjen.
Jeg har søkt på skole til høsten siden jeg aldri fikk begynt på vgs siden jeg rusa meg.
Er det noen her som har slitt/sliter med rus som har noen tips til meg? hvordan skal jeg klare å stå imot rusen når livet stormer som værst
Avatar

Re: Rus

feb 22 2021 - 22:05
Jeg tenker det er fint at du søkte deg til en skole igjen, og håper du har kommet inn og har det etter forholdene fint. Det gir deg en distraksjon, en motivasjon til å holde seg unna rusmisbruk. Hvis du har noen du føler deg trygg med vil de kunne fungere som enda en årsak til å holde seg rusfri. Om ikke rusfri kan det kanskje holde deg unna overforbruk, holde deg unna akutte skader som følger.

Jeg sliter selv med tilbakefall under pandemien. Minnene er for sterke, uten at jeg klarer å finne en distraksjon eller noen å lufte tankene hos. Jeg har heldigvis en mor jeg bor hos som fungerer som min motivasjon; jeg vil ikke at hun skal komme hjem fra jobb til en som lider etter overdose. Om du ikke har familie eller venner; er det kanskje lettere å ta kontakt med en lærer nå. Senere i livet vil det kanskje ikke være like mange som evner å se deg; det er i hvert fall min erfaring.
Til forsiden