Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Røyking..

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Røyking..

juni 20 2015 - 22:55
Er det noen eks-røykere her? :)

Jeg slutta å røyke da jeg ble gravid.. gutten er nå 4 mnd.. jeg har "smugrøykt" litt på kveldene noen ganger.. 1 uke siden sist kanskje.. å aldri mer enn 1 hver kveld..
Nå har jeg bestemt meg for å kutte det ut. jeg tenkte kanskje jeg kunne klare å holde meg til 2-3 stk i uka.. men er redd for at det fort blir flere når psyken ikke er helt på topp..

Har aldri vært noen storrøyker men de jeg har tatt har jeg virkelig trengt..
Nå føler jeg meg enda mer urolig pga at jeg sikkert har litt abstinenser.. jeg tenker ofte at jeg kan røyke nå som jeg sliter litt så slipper jeg å tenke på det i tillegg å heller slutte når jeg føler meg litt sterkere.. men jeg vet at det er en dum tanke.. det er jo vanskelig å slutte uansett..

Noen som har noen tips for å holde seg unna røyken når man allerede er litt urolig i kroppen fra før..? nikotintyggis f.eks, er det noe som funker?
Avatar

Røyking

juni 22 2015 - 17:52
Hei fikk du svar av meg? Selma 123
Avatar

etnyttliv

juni 22 2015 - 19:13
hei, nei jeg har ikke gjort det? :)
Avatar

Røyking

juni 22 2015 - 21:50
Lagt deg til som venn /sendt forespørsel kanskje svaret kommer da? :) skrev direkte. ..
Avatar

Re: Røyking..

juni 29 2015 - 00:47
Ett enkelt tips er i hvert fall og legge røykpakka ute av syne, ligger den på stuebordet så vet jeg av erfaring at man får mye mer lyst på en røyk når man ser den hele tida. Legg den i kjøkkenskapet for eksempel.
Til forsiden