Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ringte spåtelefon,, er redd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ringte spåtelefon,, er redd

aug 22 2019 - 19:44
For ens stund ringte jeg en spådame, det angrer jeg på for hun sa noen ting jeg ikke ville høre, og hun hadde rett på noe hun sa, at jeg skulle være trist noen dager men det skulle gå over etter 3dager, ( kan være selvoppfyllende men jeg vet ikke) Derfor er jeg redd for at det andre hun sa som jeg ikke ville høre også stemmer. Har vært langt nede etter dette. Og denne damen er vist veldig treffsikker og ærlig og har visstnok alltid rett og hun finner ting osv, og de sier tarotkort alltid har rett. Skal jeg avfeie det som tull? Håper jo at det bare er tull men kan jo ikke vite det. Hvordan kunne hun ha så rett på meg? Flere som har erfaring med å ringe sånne telefoner?
Avatar

Hei

aug 22 2019 - 22:21
Som å høre om meg selv når jeg leste dette for jeg blir også i slik grad påvirket i det disse spådamer sier jeg tror du skal stole på høyere makter jeg.Det jeg prøver å si det som skjer skjer.Jeg tror på Gud men jeg vet hvor redd man blir av disse spådamene at det starter å surre og surre hele tida og man grubler og tenker herregud hva hvis hun har rett.hva skjer da og det spinner og spinner seg.det at hun sa at du kommer til å være trist 3 dager tristhet er noe alle vi opplever det er lett å gjette seg til det.De gjetter seg til ting slik gjør de det.jeg skal fortelle deg jeg var på ferie en sigøyner dame tar tak i meg og sier jeg er ulykkelig at ingenting går min vei at jeg bruker mye medisiner at noen hadde kastet noe mørkt over meg derfor blir du ikke frisk,jEg begynte å gråte og jeg ble så redd jeg gråt også spurte de andre rundt meg som var med meg når de så at jeg gråt hvorfor tror du sigøyner dama gikk rett bort til deg og ikke oss det er fordi de leser ansiktene slik klarer de å lure folk for dem dreide det seg om penger.venninna mi sa alt hun sa til deg var gjetninger jeg ser du bruker mye medisiner det er svært få som ikke bruker medisiner i dag.Jeg skjønner deg så godt og at du er redd for dette.Var det andre hun sa skikkelig skummelt at det er farlig skummelt?Man kan aldri vite noe men jeg tenker det er GUd som har planer for oss mennesker og ikke tarotdamer.dEt er bare Gud som vet hva som kommer til å skje.Jeg vet så godt hvor redd og frustrert du er og tenker tenk hvis det andre hun sa også skjer som du ikke ville høre.Jeg har opplevd dette mange ganger dette med spåing men som jeg skrev til deg Tarotdamer kan ikke vite hva som skal skje det er bare Gud som har plan for deg og veien din videre.Var det veldig skummelt det andre hun sa for da skjønner jeg jo enda mer du ble redd.Jeg kunne kommet med alt er bare tull slutt å tenke på det for andre hadde jo sagt men jeg skjønner deg så pass godt som har opplevd dette med den angsten disse som driver med spåing gir.Jeg vil sende deg stor stor stor klem fra en som skjønner den frustrasjonen og skremselen og jeg vil fortelle deg tarotdamer bestemmer ikke din vei her i livet de gjetter ting de for de har lært seg opp til det gjennom mange år.DEt er Gud som har planer for mennesker videre.masse klemmer og tenker på deg.
Avatar

Ha ha.

aug 26 2019 - 19:49
Blei spådd for 40 år siden av en sigøyner dame. Ingenting av det hun spådde har skjedd. Fake News
Avatar

Ikke sant

aug 27 2019 - 01:15
Tenker ikke på det nå men den gangen var jeg så fortvilet for det sigøynerdama sa.hun skremte meg da.de gjetter seg bare til.derfor marsipan skjønner deg godt du er redd men tarotdamer bestemmer ikke din skjebne.
Avatar

Re: Ringte spåtelefon,, er redd

aug 30 2019 - 14:15
Tusen takk for svar.
mrsfreak1983
Jeg prøver å ikke tenke på det, de fleste som driver med dette på teletorg er jo bare svindlere. Og hadde hun sagt noe bra som skulle skje så hadde jeg sikkert ikke trodd på det, og det hadde sikkert ikke skjedd. Det hun sa var ikke farlig, men nok til å gjøre meg fortvilet, var at en jeg er glad i ikke kom tilbake og jeg ikke fikk se han mer, men kan være fordi jeg sa han skulle flytte og bytte jobb, da tenkte vel hun at det var mest sannsynlig at han ikke kom tilbake. Men jeg har jo så vidt sett han en gang etter dette, vet ikke om det gjelder, eller feilspådd, sikkert bare tull fra henne. Så skal prøve å ikke tenke på det. Klem
Avatar

Re: Ringte spåtelefon,, er redd

aug 30 2019 - 15:51
Ingen kan spå fremtiden, dessverre, kunne noen det, kunne vi vært spart for mye.

Så nylig en dokumentar angående dette fra folkeopplysningen på nrk. Du kan se den på nrk nett tv, jeg ble 100 prosent overbevist at alt slike ting er kun for å gi folk falsk håp, og mest av alt, Svindle folk for penger! Bruk pengene dine på noe annet er mitt råd, vi kan dessverre ikke styre alt som vil skje.
Avatar

Hei marsipan86

aug 30 2019 - 22:54
Det er nettopp det du sa han skulle flytte og bytte jobb og selvfølgelig sier hun det der til deg.de gjetter seg til og ser på reaksjonen din.tro meg når jeg leste det du skrev herregud jeg bare tenkte oi marsipan er fortvilet nå.jeg husker sigøynerdama sa til meg også at jeg sliter mye med hodepine og bruker også medisiner altså hvem har ikke hodepine i dag og hvor mange bruker ikke medisiner i dag.jeg tror på skjebne og på Gud og jeg tror på noe større enn oss og det er garantert ikke spådamer med tarotkort og sigøynerdamer.de lurer en og gjetter seg til ved å se hvordan du reagerer på det.jeg kan tenke meg at du ble bekymret at hun sa det men stol på at du har din egen skjebne og den vet ikke disse som prøver å lure en.du aner ikke hvor redd jeg har blitt av dem før og fryktet det de sa men jeg tenker de vet hva de gjør veldig godt det tenker jeg nå men ikke da for da var jeg som deg.tenker masse på deg og sender klemmer.
Avatar

Hei

aug 30 2019 - 22:58
Sigøynerdama sa til meg at tanta mi hadde kastet svart magi på meg.jeg ble så redd gikk og gråt og startet å tenke på hva hvis det er sant.så jeg vet hvordan disse spådamer kan lure seg inn i hjernen til en.stol på din skjebne for det er den som avgjør det tror jeg ihvertfall.klemmer
Til forsiden