Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Rettsak

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Rettsak

juni 20 2016 - 14:23
Hei, jeg har mistet sønnen min og har en sjangse til å få samvær med han i lagmannsretten for 3 gang på et år. Saken er at jeg mer eller mindre har gitt opp hele systemet, vet jeg kommer til å tape pluss at det vil koste meg minst 20 000kr.
Er jeg en dårlig mor om jeg gir opp? Sønnen min vil da bli adoptert vekk og null samvær til han er Gammel nok til å bestemme selv.
Vet dette høres forferdelig ut men jeg er sliten etter 2,5 års kamp med kun negativ tilbakemelding.
Mistet han Pga psykisk sykdom
Avatar

Kjemp

juni 22 2016 - 11:29
Kjemp med nebb og klør, selv om du er totalt utslitt.
Den dagen gutten er gammel nok til å lese gjennom papirene, ser han at du, hans mamma, gjorde ALT for han og ikke ga opp.
Ikke gi opp og IKKE gå med på å adoptere han bort.

Sitter i en lik situasjon selv, så om du ønsker kan vi snakkes på privat melding. Send meg en venneforespørsel om du vil.

Og lykke til!

stor klem
Avatar

vanskelig valg

juli 5 2016 - 16:14
Det beste for barnet er å være hos noen som kan ta vare på dem. Noen ganger er dette ikke mor eller far. Du vet selv om du er i stand til å ta vare på din sønn. Føler du at du kan ta vare på han, så kjemp. Føler du at du kanskje ikke kan ta vare på ham ordentlig, så er faktisk adopsjon et godt alternativ for sønnen din. Det er kanskje ikke det beste alternativet for deg, men barn kommer alltid først. Hvis det ender opp i adopsjon, tror jeg at sønnen din (når han blir voksen), vil sette pris på at du enten kjempet for ham, eller ga ham opp fordi det var det beste for ham. Blir det adopsjon (frivillig/mot din vilje) blir nok dette veldig vanskelig, så søk om hjelp. Kanskje blir det kontakt mellom dere senere, og hvis du da kan ha kontakt med ham uten å streve med gamle følelser om (evt.) adopsjon er dette det beste for deg og sønnen din. Uansett utfallet for deg ønsker jeg deg lykke til videre i livet.
Avatar

Re: Rettsak

feb 1 2017 - 00:25
Hvorfor ikke fosterhjem?
Til forsiden