Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Resiliens

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Re: Resiliens

april 9 2012 - 18:36
Vel forlatt2010: det er ikke noe nytt dette...slik har det vært ganske så lenge.....
i mange år nå..eller siden hun ble omtrent tenåring.Etter at mamma døde.
Hun har aldri vært støttende når jeg har hatt det som verst. Hun har vært ganske så bitchy' mot meg. Og sier jeg syter, jeg er ditt og datt, at jeg ikke duger til noe, ikke oppfører meg ordentlig, at jeg sier galt det og det til andre i familien', at jeg er problemet, hun hater meg, er ganske så aggresiv...
jeg vet det ikke er noe vits å konfrontere henne tilbake, eller at det nytter å slenge dritt tilbake...for da blir det 1000 ganger verre.....
og for å prøve å holde noe husfred......

jeg bare godtar det, for man har ikke valg. Når jeg har hatt det som verst og gråte, så har hun ikke brydd seg en fem øre.. bare sagt jeg kan forsvinne uansett.Det er ikke noe hente empati fra henne nei.
Jeg må bare godta det, det er ikke noe gjøre med :,( hu har masse veniner hun kan støtte seg til. og hente støtte, eller få netverk med..

Forholde/båndet har lenge vært dprlig mellom oss, og det er så lite jeg kan gjøre.... hun har vist godt at hun snur ryggen og hater meg.

Vel er ikke så enkelt å skaffe seg en vennine..
Til forsiden