Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Reise vekk

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Reise vekk

feb 14 2018 - 18:46
Hei. For å gjøre en lang historie kort, så er jeg dritt lei av alle på skolen min, unntatt de få vennene jeg har. Jeg er mye sint og irritert, men holder alt inni meg og det er forferdelig. Jeg. for lyst til å skrike, grine, slå og sparke når jeg er på skolen. Gleder meg til å begynne på vgs neste år for å si det sånn. Jeg er i tillegg 99% sikker på at jeg har sosial angst og tvangstanker. I tillegg var jeg i en veldig trist periode for litt siden. Mener også at jeg har sinneproblemer.
Poenget er at jeg føler for å reise vekk, alene. Til en liten, koselig, trygg by i et annet land, Italia elns. Jeg føler at jeg har godt av dette, ikke bare for å komme meg vekk fra alle sammen, men også for å hjelpe og trene opp meg selv til å bli selvstendig, kontrollere meg selv og angsten. Problemet er at jeg er 15 år..
Noen som sliter med det samme eller som har vært på en slik reise?
Avatar

Re: Reise vekk

feb 23 2018 - 08:41
Høres ut som meg på mange måter. Vgs var like dritt egentlig. Etter vgs kan man finne et studie der du leser hjemme og møter bare opp på eksamen, har ikke fått noe annet enn A og B etter vgs... hvis jeg kunne levd omigjen hadde jeg tatt vgs 100% som privatist og fått 3 fine år der også. Du kan alltids flytte på deg men min erfaring er at det å komme seg vekk fungerer bare en liten stund, det blir like dritt ettervert på det nye stedet. Folk runt omkring er jo ganske like enten du er i norge eller italia. Lykke til!
Avatar

Re: Reise vekk

feb 23 2018 - 12:00
Vil bare skyte inn at for meg var VGS veldig bra, beste årene i mitt liv både sosialt og ift angst!
Ellers enig i at å reise vekk trolig bare vil funke en stund før det blir samme problemer.
Til forsiden