Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Reise alene til syden?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Reise alene til syden?

mai 17 2015 - 14:07
Hei!
Har lurt på det lenge. Kjenner et sårt behov for å gjøre noe utav sommerferien i år. Tror det kommer til å rable for meg om jeg blir sittende hjemme på sofaen i 3 uker uten å gjøre noe eller ha noe å gå til. Dermed kom jeg til tanken om å reise på sydenferie alene, noe jeg aldri har gjort før. Med unntak av noen korte turer har jeg i grunn ikke vært på skikkelig ferie på sikkert 3 år.
Er det noen her som har erfaring med å reise alene?
Avatar

.

mai 17 2015 - 20:15
Vel - på godt og vondt ja, jeg har reist kortere perioder til London og Milano alene...det var langhelger...dog ble det kjedelig ganske fort. Heldigvis hadde jeg planer og en ide om hva jeg skulle gjøre, men å ikke ha selskap funket dårlig for meg.

To andre turer var vel langturer med hurtigruten alene...jeg tror for å si det slik at det anbefales ikke med mindre man er usedvanlig flink å finne andre å snakke med. De to turene var miserable alene...
Avatar

heisann

mai 21 2015 - 18:50
jeg også har tenkt på d samme.. Jeg har lite med nettverk og noen få venner som er opptatt med sitt. Lyst til å reise til syden ellernoe, men f... så kjedelig d må være å reise alene også da tenker jeg..Jef må ihverfall prøve å komme i kontakt med noen i løpet av ferien, for jeg tror nok jeg har kommet til å kjeda vettet av meg alene i 14 dager i syden ihverfall. Hmm.. mulig en lang weekend har gått an å reise alene på.
Til forsiden