Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Rådløs

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Rådløs

jan 22 2015 - 15:41
Hei

Jeg trenger hjelp men vet ikke hvor jeg skal henvende meg.
Jeg vil bli lykkelig. er jo generelt sett glad og lykkelig. har oppnådd masse de siste årene som jeg er stolt av. men er en bit som jeg ikke klarer å jobbe med for jeg vet ikke hvor jeg skal begynne.
jeg leter konstant etter lykke i menn. nå mener jeg ikke sånn hver uke greier, men chatter med menn over lengre tid, reiser å treffer noen. fra min side er det egentlig følelses løs for jeg vet jo at det ikke ender opp med noe bra. jeg er ikke klar for forhold og har hendene fulle med livet mitt men allikevel sliter jeg med den sårende ensomheten. hva skal jeg gjøre???
Avatar

Re: Rådløs

jan 23 2015 - 02:34
Godt spørsmål....

Stanse opp og spørre deg hvorfor du gidder å treffe menn når du "vet at det ikke ender opp med noe bra"?
Hadde det ikke vært en bedre ide da å heller tilbringe tid sammen med venner etc, eller gjøre noe annet som beriker livet?

Hvis du har hendene fulle med livet ditt, er jo det egentlig kjempepositivt, om enn kanskje litt stressende?

Men klart, den såre ensomheten er en sterk drivkraft, og jeg skjønner at det er den som får deg til å søke disse mennenes oppmerksomhet og selskap. Men det virker som at du har skjønt at den lykken du søker i menn må komme innenfra, fra deg sjøl? Og da har du kommet langt allerede, det gjenstår bare litt "hardt arbeid" (neida)
Jeg vil anbefale at du oppsøker en psykolog. Vet det ikke er lett, men hvem trenger ikke av og til noen å snakke med? Jeg gjør!
Lykke til :-)


Avatar

Re: Rådløs

mars 18 2015 - 19:23
Spørs om det er så smart å skaffe seg en mann fordi man er ensom er det feil mann kan det i verste fall ødelegge mer enn det gjør godt er bedre om du oppsøker sosiale opplegg aktivitet grupper jeg tror de har grupper innen frelsesarmeen røde kors og turristforeningen for å bruke tiden på Sunde interesser så kan de jo hende at du får venner gjennom dette
Avatar

hei

mars 23 2015 - 17:10
Noe annet er å finne måter der du kan hjelpe andre foreksempel i frivillig arbeid eller privat strekk ut hånden til de som trenger det så mye som overhode mulig da vil du ikke føle deg ensom mer og du vil ha så mye kjærlighet rundt deg at du vil tiltrekke deg kjærligheten og hvem vet kanskje kjærligheten den rette oppsøker deg
Til forsiden