Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Råd om en venn

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Råd om en venn

sep 6 2018 - 08:15
For en stund siden ble jeg kjent med noen over internet. Denne personen sliter veldig mye med mental helse, blant annet selvmords tanker.

Så lenge som jeg har vært kjent med henne så har jeg følt det har vært veldig stressende. Hun er veldig manipulerende og får meg til å kjenne meg generelt dårlig når jeg tilbringer tid med henne, som for eksempel når vi spiller ett spill sammen. Hun har tidligere indirkete sakt at jeg er en dårlig venn siden jeg ikke skrev til henne på noen få dager siden hun har selvmords tanker.

Alt eksploderte for rundt en uke siden da hun ble sint og sa at all tid jeg hadde tilbrakt med henne var falskt og at jeg var en falsk venn og en drittsekk. Det helle kom av at jeg ikke følte det var riktig at jeg måtte følge alle ordrene hennes i ett spill og når jeg prøvde å si at jeg ville gjøre ting litt min egen vei så var alt over.

Det har nå vært rundt en uke siden jeg stoppet å kommunisere med henne. Jeg følt meg mye bedre psykisk og den daglige dagstilvælelsen har vært mye bedre for meg.

Jeg vet ikke hvordan jeg skal gå fremover. Om jeg bør forsette å ungå henne, si formelt at jeg ikke ønsker å ha kontakt med henne eller hva som er best. Siden jeg vet at hun har veldig få i livet sitt og sliter veldig så gjør det at jeg ikke vet hva som er riktig.
Avatar

Re: Råd om en venn

sep 7 2018 - 20:10
Jeg synes også at du skal gi deg selv et klapp på skuldera for å ta vare på deg selv, samtidig som du har ikke vært ufin mot henne selv om hun har vært ufin mot deg. Jeg sliter litt med det samme i et vennskap som ikke er et vennskap for meg, men en "venn" som tapper meg og frusterer meg langt mer enn gleden som jeg får ut av det. River meg også løs, sakte men sikkert, kjenner det røsker i den dårlige samvittigheten min, som egentlig er feilplassert.
Til forsiden