Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Råd og hjelp...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Råd og hjelp...

mai 20 2021 - 15:22
Jeg kan selv bli "sliten" av vel mye negativitet, og innpå her så BLIR det MYE av det! Likevel så er jo dette et forum for alle, og alle typer "plager", så regner jo med at det er naturlig at det kan bli litt sånn- noen trenger bare litt hjelp, og andre trenger mye mer... - og ikke minst er alle forskjellige!!! Har nå og da sett at enkelte har visst helt klare svar på hva som er løsningen for enkelte som har skrevet inn innlegg... - Blir egentlig litt "frustrert" over det,for det er slett IKKE sikkert at det ER løsningen for absolutt alle! Tviler også STERKT på at dere kjenner godt de dere svarer, eller er fag- personer!
Synes også forumet absolutt burde vært lagt opp litt annerledes, kanskje enda fler kategorier, og med litt mer "muligheter" for og treffe "rette folk"... Nå er det liksom gjerne bare en stor miks av folk som kan være på randen av og ta sitt eget liv ( og de haster det med mer faglig hjelp til- ikke "forståsegpåere"!), og andre som er sliter nå og da, og andre igjen som kun er litt ensomme... Hadde egentlig vært fint med hvert våres forum- men det skal vel litt til.. :p Savner også litt egen chatside hvor en kan chatte lettere med hverandre- også privat. Allfall et littegrann enklere opplegg enn hvor man kan skrive nå... Utseende på sidene gjør en heller ikke mer glad egentlig, men men...:p .....var bare noen tanker... :)
Avatar

Stemmer det.

mai 20 2021 - 15:39
Sjefen har lovet skjerpings og nytt utseende på forumet og underkategorier.
Lurer også på når dette skal skje , , for de sier alltid " snart" .??

Det er litt acident ready to happen , når det blir en salig mix av hummer og kanari.
Noen søker likesinnede , noen ønsker bare å bruke dette som en personlig dagbok, noen ønsker genuine råd , noen er så psykisk syke at det kun fungerer å jatte med.

Så ja jeg venter også i spenning på denne " oppfateringen"
Til forsiden