Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Ptsd

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Ptsd

nov 22 2020 - 13:04
Jeg har slitt med kompleks ptsd i 17 år (er 29 år), ville høre om det er mer folk som har den diagnosen og hvordan dere håndtere den diagnosen sin hverdag..?
Avatar

Vanskelig å bli frisk

nov 27 2020 - 15:16
Jeg har også cptsd, sikkert halve livet, var deprimert og mye alene. Fikk diagnose for noen år siden og er 27 år. Sliter med å endre tankemønster som jeg er blitt vant med.. Blitt så vant med å snakke meg selv ned, mye lærte jeg som barn da jeg ble mobbet og mishandlet av broren min. Har mye selvhat og sliter med å stole på at folk faktisk liker meg. Er vanskelig å være i forhold... Man ødelegger mye med å være paranoid om at noen vil plutselig slutte og like deg, og forlate deg. Det føles som en selvoppfyllende profeti... Det er veldig stress å leve slik. Går på antidep men det hjelper ikke mot tankene. Jeg har ikke så mye kontroll på dem. Jeg vet de er urimelige men klarer ikke skru det av. Hvordan fikser vi dette...<3
Til forsiden