Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykose

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykose

des 5 2014 - 23:33
Noen over 30 år som går på antipsykotika medisin og har opplevd psykose?
Det har jeg.. Grusomme greier..
Avatar

Re: Psykose

des 6 2014 - 00:55
Jada, jeg har det. Det har vært ganske jæ***** sist gang, men det begynner å bli lettere å forholde seg til nå.
Avatar

Re: Psykose

des 6 2014 - 01:19
Uff ja det er kjipt. Med meg var det stress - utløst.. Har vært innlagt 2 ganger med dette og har måttet gå på medisiner siden. Hver gang j prøver trappe ned blir j dårlig. Nå har j måttet trappe enda mer opp på medisiner i det siste .. Hvordan går d med deg og sykdommen?
Avatar

Re: Psykose

des 6 2014 - 02:47
Det går bedre men går på medisiner. Har tidligere klart meg uten medisiner i 7 år så det er et nederlag å begynne igjen. Men jeg begynner å bli vant med det nå. Tar noe som heter Abilify. Klarer meg selv stort sett men savner gode venner.

Skal på skogstur så ikke sikkert jeg svarer igjen før Søndag kveld / Mandag.
Avatar

Hei

des 7 2014 - 01:02
Jeg har et spørsmål til dere..
Tar dere Tran?. Det er bevist av leger og forskere at Tran er det viktigste kosttillskuddet for hjernen. Dette fordi den inneholder de viktigste Omega3 fettsyrer som hjernen trenger for å holde seg frisk. I tillegg til D vitaminet som også finnes i Tran og er livsviktig for å forebygge forkalkning av skjelettet.
Altså, hvis vi ikke tar D vitamin så blir vi bl.a fortere gamle før tiden.

Det er også påvist at det minsker sjansen for depresjon og andre psykiske forstyrrelser.

Håper denne informasjonen kan være til hjelp. Det er i følge leger, overleger og bl.a forskere, en livsviktig vitamin som man bør ta uansett. Helst bør man ta det fra 1 års alderen og hele livet ut:)

Riktig kosthold spiller også en STOR ROLLE for en sunn hjerne og kropp.
Det er også påvist at Melk og spesielt Glutenfri- kosthold, kan kurere/ redusere sterkt, symptomene på bl.a autisme, Adhd og bl.a schizofreni.

Synes dere burde prøve dette, jeg. Fordi det er verdt det! Og dere er verdt det:)
Lykke til!
Caroline33
Avatar

Re: Psykose

jan 21 2015 - 21:49
Hei:)
Jeg har en uspesifisett psykose lidelse, en kronisk psykose i noen sine øyner, alt ettersom hvilke briller man har på. Vært stemme hører siden barndommen, lever vel i en psykotisk verden som er normal for meg. Noen perioder er bedre enn andre. I dårlige periodene mister jeg kontrollen over megselv, blir paranoid, tankekaos og vrangforestillinger som de faglærte mener det er. Lever isolert og sliter med å bli kjent med nye folk. Fungerer ikke i jobb, er uføretrygdet.
Jeg har prøvd anti psykotika men de fungerer ikke på meg, fått beskjed om at dette må jeg bare leve med:( får tett oppfølging av rop team, gjevenlig samtaler to ganger i uken.
Jeg vil gjerne høre mere om hvordan deres psykosen oppleves, merker dere når dere er på vei inn i det?
Til forsiden