Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykolog - plutselig så alvorlig!

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykolog - plutselig så alvorlig!

des 1 2020 - 16:14
Har en stund nå prøvd å få tak i en psykolog, det ser ut til at det er en som kan. Jeg skal ha en telematisk vurderingssamtale. Noen som vet hva det er?
Synes det er litt skummelt, men håper jeg nå kan jobbe med meg selv. Bruddet førte til ett lite ras av følelser og mye av det gamle kommer til overflaten. Mye dårlig selvfølelse og selvtillit. Men ikke lett å sjonglere det vanskelige ved siden av jobb eller livet generelt.
Avatar

Re: Psykolog - plutselig så alvorlig!

des 1 2020 - 19:31
Usikker01: Jeg har forstått det slik at du mener alvor med ditt selvutviklingsprosjekt, og da er det en del av prosessen at det føles litt skummelt i starten.
Avatar

Takk for svar dere!

des 1 2020 - 22:09
Trondheim2020
Tenker det blir en telefonsamtale da jeg egebtlig er på jobb. Jeg har ikke fyllt ut noeså dey første som skjer er på telefon. Hva kan jeg gjøre for å sikre meg psykolog. Synes dey er vanskelig å fortelle det som drt egentlig er. !

Frikar-1
Jeg mener alvor med mitt prosjelt. Er ikke alltid jeg vet hvordan jeg skal gjøre det, men håper en psykolog kan hjelpe.

Kommer meg ikke ut sv bitterheten pg det er så utrolig slitsomt. For da graver jeg meg bare ned. Har ikke funnet igjen det som er bra med livet. Synes det er så skummelt at eksen er i så store deler av livet. Får angst av det...
Avatar

Trondheim2020

des 2 2020 - 17:03
Ja jeg er blitt henvist av fastlege. Men jeg hsr ingeb diagnose bortsett fra ADD. Så jeg må øve meg på å fortelle at jeg cirkelig egentlig ikke har det bra. Det er viktig at jeg får jobbe med meg selv og kanskje besrbeide fortiden min og livet som ekstremt sensitiv. Merker jeg er litt redd for å få en diagnose. Det er jo litt tabu. Men tenker GAD og sosial angst at det er en konsekvens av ADD og det jeg har opplevd over lengre tid. (Selv om det ikke er de mest alvorlige hendelsene).

Tusen takk for svar! Setter vekdig pris på det !
Avatar

Psykolog

des 31 2020 - 18:06
Hei
Ja psykolog kan hjelpe, men pass inderlig på at alle formelle ting er i orden. Å gå til psykolog /psykoterapi kan være alt fra livgivende til totalt helseødeleggende. Pass på at du ser journal underveis, Det er din rettighet. Vær nøye hvis du kan velge psykolog selv. Det er forskjellige retninger og noen er fremdeles autoritære og brukermedvirkning er bare et ord. Pass inderlig godt på deg selv. Be andre om hjelp underveis hvis du skulle stusse på noe. Lykke til.
Avatar

Takk Nyttårsaften!

jan 1 2021 - 23:34
Takk for tips! Blir en øvelse å være med på egen behandling og vurdere hva jeg trenger!
Til forsiden