Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykolog i Kristiansand

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykolog i Kristiansand

mars 6 2017 - 15:28
Er det noen her som kan anbefale en flink psykolog i Kristiansandsområdet? Jeg er i 40 årene, så psykologen bør ideelt sett være på min alder eller eldre. Jeg sliter med angst og konsentrasjonsproblemer, og har problemer med å komme videre i livet. Har ikke kontaktet fastlegen eller Rask Psykisk Helsehjelp i kommunen fordi jeg er redd for at de ikke synes problemene mine er alvorlige nok og derfor ikke vil prioritere meg. Ser for meg at jeg må kontakte en privat psykolog uten driftstilskudd. Jeg synes flere psykologer burde hatt informative hjemmesider. Slik det er nå, får man ikke mange opplysninger om hver enkelt psykolog, og det gjør prosessen så vanskelig. Det er heller ikke lett å spørre bekjente om de kan anbefale en god psykolog.......mye lettere når man trenger tannlege eller frisør!! Så derfor spør jeg her: Er det noen som kjenner til eller har erfaring med en flink psykolog? Håper på svar!!
Avatar

Re: Psykolog i Kristiansand

april 22 2017 - 08:43
Leste innlegget ditt med interesse fordi vi bor i samme by. Jeg har desverre ikke noen erfaringer med psykologer annet en fra familiekontor og fra kirka der jeg går. Jeg sjøl sliter i rollen som stefar og får daglig mange sterke utfordringer med ei hypersensitiv stedatter. Med andre ord den minste tvingk på et øyenbryn utløser en påfølgende kveld med store konflikter med banning og gråt.

Hmf. Stressenddde.....

Men psykolog? Jeg finner trøst og hjelp spesielt i kirka. Det er bare en der som kjenner meg og vi har god kjemi som venner også. Han jobber i kirka og har derfor taushetsplikt så jeg kjenner jeg kan åpne meg for han. Ellers leser jeg lite med bøker men "kjærlighetens fem språk" er snart lest og den var veldig nyttig og interessang. Forfatteren Gary Chapman har vist gitt ut flere bøker så det blir mer boklesing for meg framover.

Men psykolog, de skal ikke avvise selv det minste og dummeste problem om du kontakter dem. Er de profesjonelle og er ansatt som psykolog skal de vise interesse for alle som tar kontakt. Så finn en psykolog med et kult navn som du liker så SKAL du finne positiv kontakt. Det er tros alt dem's jobb. Jeg turte ikke ta videre kontakt med psykolog. Jeg la en lapp med tekst om hjelp og telefon nummer i bønnekrukka i kirka. Så fikk jeg en telefon om å komme på en kopp kaffe og en prat. Det var der jeg fikk best hjelp.

Håper du finner det du trenger.
Mvh mann 42 fra Kristiansand
Avatar

Psykolog

april 21 2021 - 19:31
Vær nøye med valg av psykolog. Se gjerne legelisten.no.
Til forsiden