Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykiske problemer

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykiske problemer

nov 6 2009 - 01:58
Noen andre enn meg som har opplevd å bli voldtatt? Opplevd å bli mobbet nesten hele livet? Opplevd å ikke fungere som man burde i virkeligheten? Opplevd å føle seg som en annen person enn man viser?
Avatar

Re: Psykiske problemer

nov 7 2009 - 19:14
kjenner meg godt igjen Maggie.. sorry at jeg graver i det men er det lenge siden du ble voldtatt.? og har du fått noe hjelp for det.? fortell gjerne mer, jeg er innom siden innimellom å sjekker ut mine egene innlegg og nye, så du får svar etterhvert.

Avatar

Re: Psykiske problemer

nov 7 2009 - 22:59
Jeg ble voldtatt når jeg var 15/16 år. Det var av en i 40-årene, som var far til noen jeg kjente. Gikk med psykolog i et år etterpå, og var i en rettssak. Han fikk 4000 kroner i bot, men bodde svært nær der jeg gikk på skole. Jeg var redd for å gå ute om kvelden, og hadde tvangsforestillinger om at folk skulle skyte på meg fra bilen. Det var en svært traumatisk opplevelse. Etterhvert fikk jeg selvmordstanker og det var bare flaks at jeg ikke nok livet av meg. Jeg fann ut at jeg skulle bytte skole etterhvert og trodde jeg skulle klare meg på egen hånd, og gjorde det til en viss grad. Livet gikk fremover, og jeg hadde det mye bra. Men hadde også tider som var veldig tøffe.

Jeg har opplevd å bli mobbet både på barneskolen og på ungdomsskolen. Det var fryktelig tøft. Det meste var av gutter. Forskjellige gutter fra barneskolen til ungdomsskolen.

Iallefall har jeg problemer med å få nye venner, og å stole på folk nok til å bli gode venner. Jeg trekker meg ofte unna etter bli kjent stadiet. Derfor så føler jeg meg ofte alene. Jeg sliter med mye i livet mitt, og det er ikke lett å hanskes med det samtidig som jeg studerer.Det fleste er jo så utadvendte og oppegående og glade. Mens jeg er dypt deprimert det meste av tiden. I tillegg er jeg plaget med angst. Får panikk om bussen er overfylt. Om folk ikke snakker til meg osv.

Har nettopp begynt på igjen med psykolog, og det er jo bra. Har fått ei hyggelig og snill dame. Litt etter litt føler jeg at jeg kan snakke om mine problemer.

Hva med deg?
Avatar

Re: Psykiske problemer

nov 8 2009 - 21:09
ja, å så har jeg giftet meg nettopp. Har faktisk klart å forelske meg i en fra hjemplassen min, og det har vart i et år nå. Håper desperat at det forsvinner, men vet ikke hva jeg akn gjøre for at det skal bli bedre.
Til forsiden