Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykisk vold

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykisk vold

des 29 2019 - 02:10
Hvordan få en far til å forstå at han driver med psykisk vold og kanskje ikke har det bra? (klikker fort). Og hvordan få han til å få hjelp?
Avatar

Re: Psykisk vold

des 29 2019 - 03:08
Dette er en interessant problemstilling og det kan bli spennende og nyttig å lære om. Jeg lurer også på dette og håper det kommer inn svar fra noen som har litt rede på det.

Kanskje det blir lettere hvis du kan si noe om hvordan dette skjer i praksis?
Avatar

Re: Psykisk vold

jan 7 2020 - 05:01
Her har det hvert med mor. Det gikk så langt at jeg sa takk og farvel, tok en stund etter det før hun valgte å søke hjelp og ting blir gradvis bedre.
Lykke til!
Avatar

Re: Psykisk vold

jan 19 2020 - 00:14
Min erfaring med en far som har drevet med psykisk vold i alle år, og med en eks ektemann som var likedan, er at de aldri kommer til å innse det. Man må ta et valg, å enten kutte de ut av sine liv, eller å ha de i livene sine på eget ansvar. De er i min hjerne syke mennesker, og de kommer ikke til å gi seg bare fordi du påpeker hva de holder på med, og i min erfaring, bli det da bare værre om man påpeker at det de gjør er galt. Det jeg gjorde, var å skille meg og gå til sak mot min ektemann, og faren min har jeg meget begrenset kontakt med, slik at jeg styrer når jeg skal eksponeres for hans væremåte. Viss jeg er på besøk eller er rundt han, så holder jeg meg "safe" følelsesmessig slik at han kan såre meg minst mulig. Har søsken som ikke vil ha noe med han å gjøre, noen sinne igjen, men det må hver enkelt velge etter hvordan man ser best for seg selv. Håper din far er lettere å forholde seg til, og kan gå med på å få hjelp av profesjonelle :)
Til forsiden