Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 24 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykisk at jeg glemmer det jeg vanlighvis husker?

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykisk at jeg glemmer det jeg vanlighvis husker?

okt 2 2016 - 19:03
Jeg glemmer de mest elementære tingene og dette har økt på mer og mer dette året. Jeg blir rasende ofte, og jeg glemmer telefonnummere avogtil som jeg har husket fast i 10 år, og har det med å skrive feil pin på bankkortet mer en vanlig. Jeg glemmer jeg har tatt sokker på meg og blir overrasket at jeg faktisk har sokker på meg etter å ha gått barføtt, og leser feil ig hopper over bokstaver når jeg skriver ofte. Er det normalt for en på 31 år, eller fordi jeg kanskje er blitt psykisk ustabil eller har tidlig onset alzheimers i tillegg til aspergersen min?

(Jeg har vare asberger og ikke annen diagnoser)
Avatar

Anbefaling: Snakk med fastlegen din!

okt 6 2016 - 02:02
Han kan utrede det for videre undersøkelser med tanke på om det kan være skader i hjernen.

Men, du sier du har tidlig onset alzheimers.
Hva er onset?
Avatar

Re: Psykisk at jeg glemmer det jeg vanlighvis husker?

okt 14 2016 - 19:13
Jeg lurte på om jeg kan ha sån alzeimers som ofte begynner tidlig før 40 årene.
Avatar

Jeg såg en film om en dame med alzeimer

okt 14 2016 - 19:14
Hun var bare i 30 årene når hun fikk symptomene. Hun skreiv feil i wordfeud på mobilen av det og glemte ting mer og mer.
Avatar

Re: Psykisk at jeg glemmer det jeg vanlighvis husker?

nov 27 2016 - 05:42
Ofte så kommer det av psykisk stress. Slitt med det i mange år..jeg kan sitte i sofaen å glemme ting jeg skal gjøre etter 1 sekund.og det kan ta tid før jeg kommer på det igjen. Men hvis du føler det som et stort problem så snakk med legen din. Men ganske vanlig når man sliter psykisk og man stresser i tillegg. Så blir fokuset litt borte.
Avatar

Re

des 11 2016 - 05:03
Ja. Vanlig med dårlig hukommelse og konsentrasjon etter depresjon, stress og ved PTSD. Har selv meget dårlig minne. Har begynt å få skrivefeil, sier feil ord og føler meg som pre- senil. MEN det begynner heldigvis å bli bedre, og jeg klarer ting jeg ikke trodde jeg kunne klare ( eks å være i en jobb som lærer )
Avatar

Re

des 11 2016 - 21:38
Kan være greit å snakke med legen din om dette
For meg høres det ut som postramatisk stress.
Eleer hjeneskade
Er ikke alle som vet at en har akurat det. Etter det du forklarer er d neppe alshaimers
Avatar

Re: Psykisk at jeg glemmer det jeg vanlighvis husker?

sep 21 2022 - 04:16
Høres lignende mine problemer med dissosiasjon. Sliter med BPD, PTSD og Blandet Dissosiativ Lidelse. Men jeg kan huske at jeg hadde bare to feil på teoriprøven men ikke bryllupet mitt for 2mnd siden. Er avhengig av kalenderen min, har over 400 notat på tlf og skriver ned ting om folk i omkretsen min for å huske ting om de. Glemmer når sist det var jeg dusja. Om jeg liker den drikken eller maten. Generelt forvirra fra alle vinkler.
Til forsiden