Forum

På Sidetmedord.no kan du dele tanker og følelser med andre brukere eller våre ansatte veiledere. Bruk forum og vennetjeneste for å utveksle erfaringer og meninger med andre brukere, eller send en melding anonymt til oss og få svar innen 48 timer. 

Logg inn

 
  • Ny? Du som skriver til oss er helt anonym, og vi som jobber med tjenesten har taushetsplikt.

Psykiateren min slutter...

Du må være logget inn for å skrive i forumene.

Logg inn Ny bruker

Forfatter
Melding
Avatar

Psykiateren min slutter...

jan 2 2017 - 21:31
Fikk opplyst rett før jul at psykiateren min gjennom et og et halvt år, den eneste som har funket i det hele tatt, slutter om noen uker. Jeg må begynne helt på nytt. Alt jeg har fortalt henne vil bli overgitt i en mappe til en eller annen random person....
Jeg fortalte det til henne, ikke systemet.
Har holdt meg sammen over julen for datteren min sin skyld, og mannen min, men nå kjenner jeg alt rakne.... kan ikke bli tvangsinnlagt igjen. Ikke bra for datteren min! Noen som har måtte bytte og har j... vanskelig for å åpne seg og stole på noen, og snakke med noen? Føler meg dumpet, forrådt. Mye mer.... Slutter å snakke med henne. Det er ingen vits. Late som alt er bra, så tror de på det og sier alt er bra med meg.
Hjelp....
Avatar

Re: Psykiateren min slutter...

jan 2 2017 - 22:19
Håper noen vil svare...
Avatar

Hei

jan 3 2017 - 02:15
Uff føler så med deg. Har vært "kasteball" i systemet i det siste årene. Enten folk som har sluttet eller at de har skrivi meg ut. Det er vondt å måtte begynne på nytt fortelle alt på nytt og bli kjent med noen på nytt. Og ikke minst så må kjemien være der. Men dessverre så får man ikke bestemt da noen slutter, man må bare prøve og gjøre det beste ut av det. Kanskje liker du den nye bedre enn den du hadde? Vanskelig og si. Vil uansett ønske deg lykke til med ny behandler og håper at du gir det en sjans for din egen del sånn at du får det bedre :)
Avatar

Re: Psykiateren min slutter...

jan 3 2017 - 10:41
Takk, Mirakel87. Godt å få det ut til noen som forstår. Føler verdenen min gikk litt i knas, og nå kjenner jeg at tilbakefall presser på.... Ja, en av psykologene som hadde meg etter første selvmordsforsøk klarte jeg ikke snakke med om noe jeg egentlig tenkte og følte, han konkluderte etter noen timer at det ikke var noe gale med meg, og sendte meg av gårde. Da ble jeg bare lettet, og klarte meg noen år på medisiner før ting gikk gale igjen.....
Denne gangen har jeg virkelig prøvd å gjøre noe med meg selv og min egen situasjon, men det er så vanskelig. Og så blir alt revet ned igjen.
Avatar

Re: Psykiateren min slutter...

jan 5 2017 - 22:17
Å jadda. Flere ganger og nå står jeg i fare for å måtte bytte igjen. Jeg krangla med nebb og klør for litt over et år siden for å ikke bli kasta ut. Så kjempet jeg for å få beholde personen min. Men nå skal hele greia legges ned. Hu hei altså. Jeg har for mye på kalenderen til at jeg har tatt det inn over meg og er litt redd for smellen som kan komme.
Avatar

Hei

jan 6 2017 - 06:39
Det er ikke enkelt å finne en maner forttrolig med
Og ofte er det veldig dype ting mansliter med
Jeg vil bare minne deg på at det finnes håp
Hvis du er kreativ kan du også bruke dette som terapi som å skrive og male.
Det kan lette på trykker
Avatar

Hei.

feb 15 2017 - 12:21
Det er en stund siden du la ut innlegget, men tenkte jeg skulle svare for det.
Med mine erfaringer og jeg kan lese i innlegget ditt, så tror jeg at du sliter med seperasjons angst, for nå har du endelig funnet noen som forstår deg, og relasjonen mellom deg og behandler blir veldig tett. Følelsen ligger der og du tenker at du ikke klare å begynne på nytt.
Jeg vil gi deg ett råd som funket for meg. Det vil bli lettere for jeg tar behandlere mine mer på avstand men samtidig lytter jeg til det de sier.
Så sier jeg til meg selv, dette er ikke for alltid og en dag må jeg stå alene, men da har jeg fått med det verktøyet jeg trenger.
Får jeg en smell igjen kan jeg alltid søke nytt om hjelp, men da står jeg sterker enn jeg gjorde før.
Finn på aktiviteter utenfor behandlingstidene dine slik at du kan få ut tanker og følelser, men finn aktiviteter som du ønsker selv og ikke hva behandler kommer på og du tviler, det funket ikke for meg.
Bruk tiden mellom timene og tenk på hva dere har snakket om, det hjelper mye.
Gi det tid, og det hjelper til slutt.
Du må også godta at behandlere kommer og går, jeg klarte ikke det først og byttet behandlere ofte fordi de sluttet, men nå må jeg bare godta det for det er slik virkeligheten er. Stå på jeg jeg vet du klarer det, og at du får helt sikkert en god behandler.
Avatar

Re: Psykiateren min slutter...

feb 16 2017 - 08:17
Skjønner veldig godt at dette er vanskelig. Jeg er som deg, har vanskelig for å åpne meg og måtte bruke masse tid på den forrige jeg hadde, og så da jeg begynte å få det til så ble jeg henvist til noen andre.

For min del har det hittil vært en god ting, for nå har jeg fått noen som jeg føler er mye riktigere for meg og som ikke sier til meg at jeg er vanskelig... Jeg hadde blitt Knust hvis jeg mistet ham allerede, og jeg har vært der mye kortere enn hos den forrige. Så jeg skjønner at det er veldig utfordrende å måtte bytte! Håper du får/har fått noen du tror du kan kommunisere bra med etterhvert.
Til forsiden